Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejelöljem Facebookon?

Bejelöljem Facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most ismerkedtem meg egy fesztiválon, egy társaságban voltunk, nem sokat beszéltünk, de sokat néztük egymást. Fiatalabb tőlem talán három évvel. Hozott nekem piát, levetette és ideadta a blúzát mert fáztam, megfogta a derekamat amikor odamentem mondani neki valamit, de ez mind félreérthető, baráti alapon is megtörténhető dolog, egyértelmű jelét nem adta h tetszem neki. Azt hittem majd bejelöl Facebookon, de azt sem. Bár lehet nem is tudja a vezetéknevemet. De attól még megtalálhatna ha akarna, így gondolom. Nem vok híve a lányos kezdeményezéseknek, nem is sokszor csináltam, és nem is sok sikerrel, általában a fiúk akiknek tetszem, kezdeményezni szoktak. Nem tudom h most bejelöljem-e én, nem lesz-e nyomulós, mert azt nem szeretném. Ti mit tennétek?
2014. aug. 17. 22:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 17. 22:51
 12/26 anonim válasza:
Pár hónapja én is agyaltam egy hasonló dolgon. Én egy hétvégi táborban találkoztam egy sráccal,akivel megismerkedtünk,elhülyéskedtünk,sőőt egészen (naggyon) megtetszett nekem :D annyi volt a különbség,h én közös ismerőstől megtudtam a vezetéknevét(lényegébe én is kutakodtam) aztán ugye tábor után én is azon dilemmáztam,h most bejelöljem-e vagy sem,eszembe jutott h ő nem is tudja a vezetéknevemet,de sebaj,gondoltam ha akar megkeres...vártam-vártam,állandóan a facebookon csüngtem h nem-e jelölt még be,sokszor továbbra is elagyaltam rajta,h bejelölöm,de nem tettem.Míg aztán egszercsak bejelölt :) Számonkért h még csak be sem jelölöm,mondtam h vártam rá,majd aztán viccesen felháborodott,h hát még a vezetéknevem sem tudta :D Beszélgettünk néhány napig...egy randit is megbeszéltünk...de aztán már nem keresett,így ennyibe maradt a dolog...
2014. aug. 17. 22:51
 13/26 A kérdező kommentje:
Nem is randiztatok? Ha újrakezdenéd bejelölnéd? :)
2014. aug. 17. 22:56
 14/26 A kérdező kommentje:
És mebnnyi időnek rá jelölt be? :)
2014. aug. 17. 22:57
 15/26 anonim válasza:
Nem,sajna nem is randiztunk..pedig egy városban tanultunk(ő már az éven fejezte).Annyiban maradtunk,h majd az időpontot kiválasztjuk,de ő többet nem hozta fel a témát,sőt nem is igazán beszéltünk.Mennyi időre rá? Kb 1 hét :)
2014. aug. 17. 23:00
 16/26 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Nem tudom, egyelőre nem lettem okosabb, lehet várok még egy-két napot aztán bejelölöm. :D De ráírni már nem fogok.
2014. aug. 17. 23:02
 17/26 anonim válasza:
Várj még :)Nekem is nehezemre esett várni,de vártam,és áá,milyen nagy öröm volt amikor bejelölt :D
2014. aug. 17. 23:11
 18/26 A kérdező kommentje:
Meg milyen szomorú lesz ha nem. :D
2014. aug. 17. 23:20
 19/26 anonim ***** válasza:
persze, jelöld be, dumáljatok, legyen randi, szex, minden, jöjjetek össze! szívesen, szia!
2014. aug. 18. 10:30
 20/26 A kérdező kommentje:
Bejelöltem, a többi még várat magára. :D
2014. aug. 18. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!