Bejelöljem facebookon?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki nagyon tetszik. Együtt járunk lovagolni, és múltkor pont én ültem utána ugyanazon a lovon, majd később volt egy olyan eset is ,hogy együtt lovagoltunk, ő elől én hátul (4-en voltunk), szóval így nem is tudtam vele beszélni, ráadásul arra az edzésre a barátnője is elkísérte.
Tehát, össz-vissz 2x láttam és még barátnője is van. Ennek ellenére bejelöljem?
2013. jún. 19. 20:30
2/7 A kérdező kommentje:
Az állatra gondoltam..tudod..van egy olyan sport, amikor az emberek felnyergelik a pacit és ráülnek.ugratnak, ügetnek, vágtáznak...
És mivel egyikünknek sincs saját lova, ezért lovasiskolai lovakon edzünk...
2013. jún. 19. 20:33
3/7 anonim válasza:
Hiba nyomulsz rá,ha a barátnőjét szereti.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem nyomulok ,csak azért kérdeztem ,hogy nem lenne-e sok, ha most bejelölném?
2013. jún. 19. 20:36
5/7 anonim válasza:
Nem,nem lenne sok,ha utána meg is állnál.
6/7 anonim válasza:
Semmi baj nem lesz ha bejelölöd. Legfeljebb nem jelöl vissza, abba meg nem hiszem ha belehalsz. Egy próbát mindenképp megér :)
7/7 A kérdező kommentje:
Bejelöltem$$
2013. júl. 4. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!