Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejelöljem Facebookon?

Bejelöljem Facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel most ismerkedtem meg egy fesztiválon, egy társaságban voltunk, nem sokat beszéltünk, de sokat néztük egymást. Fiatalabb tőlem talán három évvel. Hozott nekem piát, levetette és ideadta a blúzát mert fáztam, megfogta a derekamat amikor odamentem mondani neki valamit, de ez mind félreérthető, baráti alapon is megtörténhető dolog, egyértelmű jelét nem adta h tetszem neki. Azt hittem majd bejelöl Facebookon, de azt sem. Bár lehet nem is tudja a vezetéknevemet. De attól még megtalálhatna ha akarna, így gondolom. Nem vok híve a lányos kezdeményezéseknek, nem is sokszor csináltam, és nem is sok sikerrel, általában a fiúk akiknek tetszem, kezdeményezni szoktak. Nem tudom h most bejelöljem-e én, nem lesz-e nyomulós, mert azt nem szeretném. Ti mit tennétek?
2014. aug. 17. 22:28
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
nyugodtan bejelölheted. ha nem úgy viszonyul mondhatod, hogy baráti alapon jelölted be. ha örülni fog neki, akkor úgy is írni fog:)
2014. aug. 17. 22:30
 2/26 anonim ***** válasza:
jelöld, ez még egyáltalán nem nyomulás
2014. aug. 17. 22:31
 3/26 A kérdező kommentje:
Nagyon nem szeretnék nyomulósnak tűnni, mert magamhoz képest már így is annak éreztem magam, annyit néztem. :D Bár ő is engem. Ráadásul a szomszédos országban él, ez is nehezíti, úgyh lehet nem is sok értelme lenne az egésznek.
2014. aug. 17. 22:34
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

"Bár lehet nem is tudja a vezetéknevemet. De attól még megtalálhatna ha akarna, így gondolom."

Tudod kinek van türelme 20 ezer

pl.: Anett

nevű ember közül kikeresni téged.

2014. aug. 17. 22:34
 5/26 A kérdező kommentje:
De úgy se nyomulás h nem mondta meg ő se a vezetéknevét, és gondolhatja h kinyomoztam? :D
2014. aug. 17. 22:35
 6/26 A kérdező kommentje:
Én is egy közös ismerősünk ismerősei között találtam meg őt. :D
2014. aug. 17. 22:35
 7/26 anonim ***** válasza:
jelöld be nyugodtan :)
2014. aug. 17. 22:37
 8/26 A kérdező kommentje:
Bár azt mondta is h nem sokat Facebookozik.
2014. aug. 17. 22:39
 9/26 anonim ***** válasza:
Jelöld :D Ez még semmi. Az lesz a következő dilemmád hogy ráírj-e, mert magától nem fog :D
2014. aug. 17. 22:44
 10/26 A kérdező kommentje:
Magától nem fog? :D
2014. aug. 17. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!