Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, bejelöljem Facebookon?
Figyelt kérdés
Ő idősebb, mint én és egy suliba járunk. De félek, hogy gyanús lenne neki, hogy csak őt jelölöm be, az osztálytársait pedig nem. És mit írjak neki?2013. márc. 18. 19:57
1/9 anonim válasza:
NE!
vagy ha akarsz tőle valamit, akkor lehet mégis...
2/9 anonim válasza:
nincs más lehetőséged megismerni? ha reménytelen akkor jelöld be nyugodtan szerintem
3/9 A kérdező kommentje:
Azaz igazság, hogy ő 16 én meg 13. A suliban még nem is szoltunk egymáshoz.. De folyton rá gondolok és róla beszélek..
2013. márc. 18. 20:05
4/9 anonim válasza:
Ne,ne és ne! Higgy nekem,jártam így! A 16 évesek tele vannak hormonokkal,a velük egykorú/idősebb lányok tetszenek nekik! Csalódás lenne a vége,sok sírással. Nem éri meg higgy nekem! Beszélgess vele,ha valamilyen csoda folytán mégis tetszenél neki,hajrá!
Nem azt mondom hogy csúnya vagy,de még szinte biztos hogy nincs olyan nőies alakod mint mondjuk 1-2 15 évesnek. Ha a jobbik eset aranyosnak tart,beszélget,Ha a közepes akkor nagyon bunkón/normálisan lekoptat, ha meg a legalja,akkor kihasznál,játszik veled,rávesz olyan dolgokra amiket nem is akarsz aztán kidob... Na ez is megvolt nézéssel.
5/9 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a segítséget! Ezek után nem hiszem, hogy jelölöm..
2013. márc. 20. 18:31
6/9 anonim válasza:
nekem is tetszik egy fiú és én is bejövök neki.dee én azt nem tudom hogyan kell bánni egy fiúval.úgyhogy együtt érzek veled
7/9 A kérdező kommentje:
jah..legalább vki megért ;)
2013. márc. 23. 17:04
8/9 anonim válasza:
Egy jó tanács: A Facebook jó kapcsolattartási forma, de egy személyes beszélgetés sokkal jobb. Amúgy ne jelöld be, nem éri meg és már az előttem lévő válaszadók indokolták, hogy miért is.
9/9 A kérdező kommentje:
oké. :/
2013. márc. 25. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!