Szfruzsina020 kérdése:
Vajon bejelöljem facebookon?
Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy srác, de nem ismerem, csak egyszer kètszer láttam már. Annyi a bökkenö, hogy ott lakik ahol exem is, akivel 1,5 hónapja szakítottunk.(26 hónapot jártunk). Elèg sok olyan ismeröse van, aki az exem körèböl való. Kezdemènyezzek ès bejelöljem, vagy ne?
U.I. Nèzzètek el az a ö betüket, nincs hosszú ö betü a telefonomon! :D
2014. ápr. 20. 19:03
2/5 A kérdező kommentje:
Èn 20, ö 23 :) ha ez számít
de attól fèlek, hogy majd bekavarnak az exem barátai vagy nem tudom..
2014. ápr. 20. 19:12
3/5 A kérdező kommentje:
válaszokat mèg lègyszi!
2014. ápr. 20. 21:34
4/5 anonim válasza:
Szia! Én például ugyanabban a társaságban vagyok mint az exem, szerencsére nagyon ritkán találkozunk, de a vicces az egészben hogy őt velem együtt szidja az egész csapat :) most ismerkedek egyik haverjával akinek ő mutatott be engem, szerintem semmi para nincs ezzel, jelöld be hiszen láttad már, valószínűleg az exed miatt ő is ismer. És szerintem írj is rá nyugodtan, nálam az furán veszi ki magát ha valaki bejelöl akit kevésbé ismerek és azután úgy hagyja a dolgot, semmi célja vele. Sok sikert! :)
5/5 anonim válasza:
utolsó, és szerinted téged nem szidnak, ha ő van ott? :) hát ez aranyos.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!