Lányként hogy tudnék így fiúkkal ismerkedni fiúk ez kizáró ok lenne nálatok?
Az a baj, ez nem csak ismerkedésnél hátrány. Konkrétan munkahelyekről és egyéb helyekről is elutasíthatnak, csak azért, mert esztétikailag nem illesz a képbe. Lehet nem fogják ezt mondani, de akkor is ez lesz az oka. Nem azt mondom, hogy elvárás, hogy aquafresh mosolyod legyen, manapság legalább egy hiánytalan és többé-kevésbé fogkőmentes fogsor az alap.
Ha szegények vagytok, próbálj meg munkát vállalni - bár mint mondtam, nem lepne meg, ha nehezen menne, hiába vannak amúgy jó képességeid vagy végzettséged - mert hosszútávon ez nem csak a pasizásban, de kb mindenben hátráltathat. Ha mást nem, járj utána SZTK-s alapon mennyire lehetne lecsökkenteni ezeket a költségeket.
A bunkó kommenteket hagyd figyelmen kívül, fel a fejjel!
A genetika ellen nem tehetsz sokat, igyekezz figyelni a szájhigiéniára. A képen ne haragudj meg kérlek, de elég csúnya fogsor van, remélem a Tied nem hasonlít erre túlzottan. Azt tudom én is mondani, hogy próbálj dolgozni, és spórolni a fogorvosra. Egyébként ismerkedni úgy próbálj, hogy magadat adod. Ha megszeretnek a jellemed miatt, akkor egy idő "elfelejtik" neked ezt a szépséghibát.
Bár az elég gyanus, hogy neted pedig van!
Lehet hogy kamu!
# 21
Érdekes... Én nem faluban lakom ugyebár, hanem Szolnokon. Egy érettségim van egyenlőre, de a két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hány helyre tudnék elmenni dolgozni.. Szóval az ilyenek, hogy "hááát, nincs munkalehetőség" csak egy idióta kifogás. Aki dolgozni akar, az tesz róla.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!