Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csendes visszafogott lányként...

Csendes visszafogott lányként hol tudnék ismerkedni? Alig merek megszólalni, mi a bajom? ezért sose volt senkim, a fiúkban nem bízok, sok fiú hazudik és aljas, nem igazak a szavaik.

Figyelt kérdés

#malfoly
2014. júl. 7. 19:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%
Akkor elég bunkókkal ismerkedhettél!
2014. júl. 7. 19:56
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Irj lány vagyok
2014. júl. 7. 19:56
 3/21 anonim ***** válasza:
Dettó, csak én fiú vagyok.
2014. júl. 7. 19:57
 4/21 anonim ***** válasza:
Ne is bízz a fiúk többségében! Az emberek nagy része ezt nem is érdemli meg! De majd ha találkozol azzal, aki megérdemli, hogy bízz benne, azon látni fogod, nyugi.
2014. júl. 7. 19:58
 5/21 Dennis Moore ***** válasza:
50%
De akkor miért akarsz fiúkkal ismerkedni, ha félsz tőlük, meg nem bízol bennük? Én ha félek valakitől, tuti nem akarok ismerkedni vele.
2014. júl. 7. 19:58
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Ne.irj fu vagyok
2014. júl. 7. 19:59
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Minek így állni a dologhoz? ha kiderül ,hogy bunkó pattintod, és jöhet a következő jelölt... Nincsen rózsa tövis nélkül. Asszem ezért is vannak ezek a szállóigék, mert többnyire általában igazak...
 8/21 anonim ***** válasza:
24%
Nekem is írhatsz,szívesen elmondanám a véleményem erről!
 9/21 anonim ***** válasza:

szóval te tudatosan pontosan tudod, hogy amit érzel az a bizalom hiánya, stb..

vagy pedig csak mondod, mert tudom is én, ez olyan szomorúan hangzik, vagy hasra ütés szerűen kitaláltad hogy na biztos emiatt.

Mert valahogy kétlem, főleg hogy amúgy is csendes vagy, de ennek ellenére olyan sokat beszélsz fiúkkal, hogy máris ilyen hatalmasat csalódtál.

2014. júl. 7. 20:03
 10/21 A kérdező kommentje:
9.Nem értem miért kérdőjelezed meg a szavaimat,de nem ismersz kérlek ne alkkos hamis dolgokat rólam
2014. júl. 7. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!