Könyörgök, egy kedves aranyos helyes lány foglalkozzon velem!? 21f bp jóképűnek tartanak de eléggé visszafogott vagyok! Orvosin tanulok, tehát azért okos is?
Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 19:18
1/6 anonim válasza:
"Orvosin tanulok, tehát azért okos is?"
Nem, ebből nem következik feltétlenül az.
2/6 anonim válasza:
Bocsi, de ez elég szánalomkeltő volt :D
3/6 Andrea Henrietta válasza:
Attól függ "foglalkozás" alatt mit értesz. Mert ha gondolod pár tanácsot szivesen adok privátban,írhatsz nyugodtan... De ha az volt a cél hogy csajt szedj fel így akkor az nem biztos hogy összejön. 21L
4/6 A kérdező kommentje:
én nem felszedni akarok, hanem beszélgetni és majd meglátjuk :)
2014. máj. 20. 19:45
5/6 anonim válasza:
Ha itt kell könyörögnöd, nem vagy jóképű.
Ha jóképű lennél, folyamatosan hívogatnának a csajok meg írogatnának Neked, és Te már meg se néznéd, hogy mit írt, mert annyian támadnának.
Nem azért mondom, én se vagyok jóképű, 99,99/-ban engem is mindig leszartak, amit csináltam, az sose volt jó emiatt.
Ez genetika kérdése, megváltozni nem fog, könyörgéssel nem mész semmire.
6/6 A kérdező kommentje:
csaj sose fog írni , még akkor se ha tetszik neki a pasi, nézd csak meg mennyi kérdés van, hogy a csaj szerelmes de nem mer írni, és mit csináljon
2014. máj. 20. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!