Miért szerencsétlen annyira egy lány, hogy folyton a nagyképű, bunkó, kigyúrt pasik akarnak rámászni, a szerényebb, visszafogott srácok, akiknek lenne lehetőségük, esélyt sem adnak maguknak nála?
Megfordítva:
Ha valaki izompólóban, kopaszra nyírt fejjel, gyerekkar vastagságú fuxokkal megy le a legközelebbi "dizsibe" hajnal 2-re, akkor nem csodálkozik, hogy nem az operakedvelő, 2 diplomás nők fognak a horogra akadni...
Ugyanígy, ha valaki nő létére feszülős és/vagy extramini mindent mutató és kilógató ruciban feszít 15cm-es magassarkúban 10cm-es műkarmokkal és műszempillákkal, miközben a szoli után kifekszik napozni az extra barnaságért és az egészet feldobja fél kiló sminkkel, az ne csodálkozzon, ha nem a yacht klubba fogják elhívni koktélpartyra jól szituált úriemberek, hanem a kérdésben említett bunkó "macsók" akarják gerincre vágni egy lefingott munkásfurgon platóján a festékesdobozok között. Ejj, de hosszú barokkos körmondat lett ez :D
"Én is próbálok ilyen lenni, mert régi "szép" emlékeim szerint, amikor még ilyen kis visszafogott, szerény, rendes jó fiú voltam egy lány sem akart tőlem semmit, mind csak átnézett rajtam meg csúfolt. -.-"
Szépen elrejtetted a mondókában, hogy te valójában olyan vagy, mint amilyenre a kérdező vágyik, hogy fel keltsd magadra a figyelmét. Ha beírtad volna, hogy egy szerényebb, visszafogottabb srác vagy, az túl nyilvánvaló lett volna, ezért inkább köntörfalazva adtad elő, hogy megsajnáltasd magad. Szép.
Nem mindegy, hogy tényleg normális srácok vagytok-e, vagy "normális srácok", mint ahogy egy régebbi kérdésnél kifejtettem: "Aki pedig a normális srác témával jön: [link]
Magyarul:
1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.
2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.
3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.
4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.
5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.
6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.
7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.
8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.
Alsó cím: A normális srác
Ne engem szidjatok, hanem a képregény íróját! Én csak lefordítottam! Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára, tehát ha kiakadsz ezen, és nem határolódsz el a "normális srácoktól", akkor beismered, hogy te is közéjük tartozol."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!