Mentálisan minden oké? Jókedvű, vidám, kiegyensúlyozott és férfias vagy?
2014. jún. 7. 12:49
3/16 anonim válasza:
Ja én is. :/
22/F
2014. jún. 7. 13:00
4/16 anonim válasza:
"Mentálisan minden oké? Jókedvű, vidám, kiegyensúlyozott és férfias vagy?"
Ez költői kérdés? Látod, hogy nem az.
17 évesen nekem is pontosan ugyanilyen volt a világnézetem. Szép lassan ki lehet nőni belőle, csak jobban meg kell hozzá ismerni magad.
2014. jún. 7. 13:17
5/16 anonim válasza:
# 4:
Nem feltétlenül lehet belőle kinőni. Ráadásul néha segítség is kell hozzá...
2014. jún. 7. 13:25
6/16 anonim válasza:
Milyen segítség?
2014. jún. 7. 13:38
7/16 anonim válasza:
# 6:
Például pszichológus. 26 vagyok és még mindig nem tudtam teljesen kinőni a dologból, bár ég és föld a különbség a pár évvel korábbi önmagamhoz képest.
2014. jún. 7. 13:54
8/16 anonim válasza:
Ha esetleg Debrecen környéki vagy talán tudok segíteni neked.
2014. jún. 8. 01:14
9/16 anonim válasza:
Ha jóképű volnál lehetnél bunkó, hűtlen. Akkor is oda volnának érted a csajok. A kedveséget mek felszúrhatod a s....be! Csak lúzernek néznek. Ne kedves, hanem érdekes legyél! Ha olyan vagy, akivel lehet jókat bulizni, ha sportolsz valamit(nem sakk), akkor van remény. Még csak 17 vagy! Idővel sokat változik az ember. Én 30 vagyok és nagyon csúnya az arcom. Aszimetrikus. Nagyon nehezen tudok az életben érvényesülni. Hiába voltam jó tanuló. A magyar nyelvet, és helyesírást leszámítva mindenből a legjobbak között voltam. Kikerültem a nagybetűs életbe, és azt kellett észrevennem, hogy a végzettségemmel kitörölhetem a se..emet! Mert a vezetői pozicíókba(ahol jól lehet keresni) alapfeltétel a jó megjelenés. Az első körben mindehonnan kirostáltak. Salnos, ha ronda vagy mindenki retardált hülyének néz, és úgy is bánik veled! De a rondaságnak fokozatai vannak. És nagyon kevés az igen csúnya ember. Vagyis, lehet hogy átlagos vagy. Ha az vagy idővel találsz magadnak társat. Én is találtam. Sajnos a szülei és a barátai nem szívleltek. Bogarat ültettek a fülébe. És addig kavartak, míg éket nem vertek közénk. Mára belátta, hogy nem illek hozzá. És egy szépfiúval él. A barátai szerint összeillenek. Aztmondják a külső nem számít. Igen, nemszámít annak, aki jól néz ki! Nekem elhiheted. Van tapasztalatom. De, ha nekem volt csajom neked is lehet. Csak ne játszd a jófiút!
2014. jún. 8. 08:00
10/16 Emberek válasza:
Nem is olyan nagyon regen en is ilyen voltam. Mindigis azt hittem, hogy nem vagyok valami szep, sarmos, de 2 eve megtetszett egy lany a sulibol, es akkor megtort a jeg, mert osszejottem vele, es az megdobta az onbizalmam :)
Szo mi szo, a lenyeg, hogy onmagad gyozd le, es probalkozz kitartoan! :) Aki a kulsod miatt elitel, az felszines, es nem erdemel meg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!