Rajtam kívül vannak még olyan fiúk, akiket minden lány visszautasít a külsejük miatt?
Egy szerencsétlen ronda fiú vagyok, akit minden lány elutasít.. Még soha sem volt barátnôm, mert ronda vagyok.. Ápolt vagyok, de mind hiába..
Ha ez számít valamit kedves vagyok, udvarias, őszinte, megértő.
Vannak még itt rajtam kívül ilyen fiúk, akik nem kellenek egy lánynak sem? 17//F
Én is úgy vagyok vele mint #7-es 27/F
12#-nek meg, hát ja, van akinek bejön én pl ha valami rossz történt velem azt is úgy adom elő mintha a showder klubban lépnék fel, de attól még hogy nevetnek a lányok a vicceiden az édeskevés. Anno rajzkörbe jártam gondoltam normálisabb lányok lesznek ott nem felszínes płcsák, beszélgettünk, együtt derültünk, aztán mindegyik mással jött össze és már rajzra se mennek, mert a barátjukkal vannak. Én is kezeltettem magamat, meg személyiségfejlesztő könyveket olvastam, sokkal jobb és szinte bármelyik csajhoz odamerek menni (de a végeredmény ugyanaz). A hobbijaim tartanak életben, ha egy lány azt mondaná egy nap hogy gyerekes vagyok miattuk, csak azt mondanám, miért nem jött előbb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!