Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak én vagyok ilyen szerencsé...

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Amikor többet akarok egy lánytól mindig a barátságzónába esek bele.Vagy én szívom meg mert aztán qrva szarul vagyok.Én vagyok ennyire béna mit csinálok rosszul vagy ez egy veleszületett dolog?

2014. jún. 11. 16:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy elkeserítelek, de azt hiszem, hogy ez veledszületett dolog, én is ilyen vagyok. Vagy van valakinek érzéke a csajozáshoz, vagy nincs. Mindenféle tréninggel, sok gyakorlással persze lehet fejlődni, változni, de csak a saját korlátaidon belül. Ha tökéletes botfüled van, akkor óriási erőfeszítéssel megtanulhatsz valahogyan hegedülni, de világhírű virtuóz nem lesz belőled soha. Olyan ez, mint bármelyik másik készség a matematikától az autóvezetésen át a kommunikációs képességekig. Mindenkinek másból jutott több, és kevesebb is. 35/F
2014. jún. 11. 16:23
 2/7 anonim válasza:
90%
Nem vagy béna csak légy egy kicsit lényegretörőbb . És utalgass, jelezz , stb... Ha meg nem kapcsol akkor őszinte ;)
2014. jún. 11. 16:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak köszönöm,rendesek vagytok.
2014. jún. 11. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Szívesen!
2014. jún. 11. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszolóknak szólt!
2014. jún. 11. 16:58
 6/7 anonim válasza:
a kortól függ
2014. jún. 12. 15:17
 7/7 anonim válasza:
Az nem egy veledszületett adottság, hogy valakinek nem vagy annyira szimpatikus, hogy járjon veled. Valószínűbb, hogy nincsen annyi közös tulajdonságotok, mint te gondoltad. Egyszerűen lendülj túl és ne nagyon témázz rajta.
2014. jún. 13. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!