Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csendes visszafogott lányként...

Csendes visszafogott lányként hol tudnék ismerkedni? Alig merek megszólalni, mi a bajom? ezért sose volt senkim, a fiúkban nem bízok, sok fiú hazudik és aljas, nem igazak a szavaik.

Figyelt kérdés

#malfoly
2014. júl. 7. 19:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem kamu a kérdés.

"sok fiú hazudik és aljas, nem igazak a szavaik." Igen persze...

2014. júl. 7. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
39%

hüüüha, te szerintem igaza van akárhányas válaszolónak, minek akarsz te egyáltalán fiúkkal ismerkedni.

Mikor már egy ilyen megjegyzésre "Nem értem miért kérdőjelezed meg a szavaimat,de nem ismersz kérlek ne alkkos hamis dolgokat rólam"

úúristen, szerintem inkább menj el költőnek, ott sikeres lehetnél.

De nekem aztán tök nyolc, drámázhatsz nyugodtan, csak baromira kéltem hogy átélted.. A szenvedés eme eposzi méretű formáját (és így most elég költői volt)

2014. júl. 7. 20:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagy ilyen negatív ,de egyet mondhatok nekem nincs álmodómban olyant írni aminek nincs valós jelentősége,először nézz magadba,és majd utána próbál engem a szavaiddal megsérteni
2014. júl. 7. 20:18
 14/21 anonim ***** válasza:

Jó.

Akkor ez egyszerű lesz, mert igazából semmi se járt a fejemben, hogy most különösebben megakarnálak sérteni vagy bármi..

de mondom menj el költőnek, a fiúkkal te akkor 100% nem jössz ki, főleg ha 100% igaz szavaidra alapozzuk mindenzt. Te már átéltél mindent amit lehet, és több éves tapasztalat után rájöttél minden fiú egy hazug idióta.

Nah, de hagyjuk :). Mindenesetre mielőtt megírod az első Best-sellered kicsit javítsz a helyes írásodon "nekem nincs álmodómban olyant"

bár lehet én vagyok műveletlen és ez a "nincs álmodómban" egy helyes szóösszetétel. Mondjuk tök mind1, úgyse tollal fogod írni a gépen meg van helyesírás ellenőrző.

2014. júl. 7. 20:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Sajnálom nem figyeltem a helyesírásra ,nem értem miért kell így viselkedned,nem éltem át semmit sose volt barátom,talán épp ezért mert másképp gondolkodom,hívő vagyok csak is házasság után lennék rá képes és csak is szerelemmel.
2014. júl. 7. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:

ajjah, jó szóval nem éltél át semmit.

Akkor meg csak úgy random kitaláltad, hogy minden fiú, hazudik és aljas. Akkor ezt miből vontad le.?

Jaaa és erre még beírod hogy barátod se volt. Na pont erről beszélek. Akkor ugyan honnan jön ez az egész?

Lennél képes? Mire? eh lol :D, de meg se említettem.

2014. júl. 7. 20:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Attól hogy nem volt kapcsolatom szemem és eszem az van,hogy lássam és átéljem a nővéreim fájdalmát amit a pasik okoztak.

Ti olyanok vagytok hogy csak a felszít mutatjátok magatokról,de ami alatta van az később jön elő,mert a fiúk ezt teszi.

2014. júl. 7. 20:36
 18/21 anonim ***** válasza:
jó oké, és te ezt ilyen profin levágtad 0
2014. júl. 7. 20:37
 19/21 anonim ***** válasza:

ja hoppá véletlen elküldtem, szóval...

...0 személyes tapasztalatból, ja és előbb nem éltél átt semmit, most meg már átélted a női fájdalmat, igazából anélkül, hogy egyáltalán megtapasztaltad volna, kvázi semmi személyes tapasztalat.

De komolyan, menj el költőnek

2014. júl. 7. 20:39
 20/21 A kérdező kommentje:

Csillagászat jobban vonz de köszönöm

Nem tudom miért próbálsz provokálni,de nálam ez nem jön be

2014. júl. 7. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!