Lányként nagyon gáz nagyon aktívan ismerkedni, kezdeményezni? Nem tűnik tőle nagyon elkeseredettnek, selejtnek az ember?
Figyelt kérdés
Nem olyan, mintha az ő társaságát nem keresnék a pasik, ezért muszáj neki és mintha futna utánuk?2014. máj. 21. 23:54
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszenek az ilyen lányok. Egyszerre tudom, hogy mi a szitu, adja jeleket. Egy szóval pompás, csak nagyon kevés az ilyen.
2/9 anonim válasza:
Neked sincs odabent vmi rendben.Egyébként néma gyereknek az anyja se érti a szavát,ha meg nem akarsz energiát fektetni bele,akkor ülj le az útszélére és tedd szét a lábadat.
Lusta dög.
3/9 anonim válasza:
manapság már egyre több ilyet tapasztalok. szerintem nem a te részedről gáz, mint csajnak, hanem a srácok részéről, hogy nem mernek odamenni
4/9 anonim válasza:
Nem gáz, egyenjogúság van, nem? Nincs olyan hogy az egyik félnek kell, a másiknak meg nem szabad.
5/9 anonim válasza:
Semmi gáz nincs benne, sőt :) Csak éretten kell tudni kezelni a helyzetet. Nem mindegy, hogy kihez mész oda - igaz, akihez nem érdemes odamenni, azzal akkor sem lenne érdemes kezdeni, ha Ő menne oda...
6/9 anonim válasza:
Nem, ugyanolyan mintha férfi csinálná, de így még az elutasítástól sem kell tartani mert egy pasi nagyon ritkán utasít vissza nőt, ráadásul így a pasi is egyből levágja, hogy bejön neked.
7/9 anonim válasza:
Nálam kezdeményezhetsz, nem foglak elzavarni. :P
8/9 anonim válasza:
Ez remek dolog. :) Ez nagyon jooooo.
9/9 anonim válasza:
Felmerülne bennem a kérdés azzal kapcsolatban amit leírtál, de ugyanakkor nem zavarna. Csak nehogy kihasználjanak a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!