Hogyan legyek ember? Mi a módja annak hogy elfogadjon a társadalom, és legyen mellettem egy másik ember aki emberi érzelmeket mutat felém?
Bármit is csinálsz, egyet ne felejts el:
Inkább a magányos magány, mint a társas magány...
A TÁRSADALMAT hagyd a bús csudába. Azért mondom, mert ha bajba kerülsz, a "nahhaaaagy" társadalomból mindenki fütyül majd a fejedre. Pont le lesz s****a, hogy mi van veled. Senki nem áll ki melletted. (Anno egy alkoholista barom megtámadott a buszon egy fiatal párt. Én fogtam le, és próbáltam nyugtatgatni a tagot, hogy senki nem bántotta, ne támadjon. Végül a sofőrrel ketten leszállítottuk - udvariasan de határozottan. Amíg helyzet volt, mindenki ült kukán (nálam jobb fizikai állapotban lévő életerős férfiak is). Persze utána mindenki ujjongott, meg dicsért bennünket... Ha EZ a társadalom, akkor a véleményük nem irányadó.
A másik, rengeteg a tiedéhez hasonló gondolkodású ember van. A kérdésedből nem derül ki, miről hogy vélekedsz - ezt csak TE tudhatod. Az érdeklődési körödön keresztül próbálj hasonló beállítottságú emberekkel beszélgetni, lehetőleg olyanokkal, akiktől tanulhatsz - úgy az életről, mint a pénzről, kapcsolatokról, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!