Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért van, h senki nem teszi...

Mért van, h senki nem teszi azt amit igazán szeretne? Mondja mit szívesen kimondana? Mért nem önmaguk? Félnek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 10. 01:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Mert gyávák, félnek a reakciótól, vagy csak simán nem akarják megbántani a másikat...aztán megy a hitegetés, meg a kétszínűség...tényleg sokkal jobb...
2014. máj. 10. 01:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Mert akármikor azt csináltam, amit akartam, kimondtam, amit akartam, mindenki hülyének nézett, és ott hagytak azok, akik fontosak voltak számomra... pedig semmi különleges nem volt benne...
2014. máj. 10. 01:53
 3/22 A kérdező kommentje:

A Kínaiak sokkal nagyobb tisztelettel vannak önmagukhoz,

s van hitük!

Olyan rossz sokszor, h a magyarok ilyen depressziós nép...

2014. máj. 10. 01:55
 4/22 anonim ***** válasza:
47%
Mert lehet hogy annak a boldogságáért, akit szeretünk, néha meg kell tenni olyan dolgokat, amit nem szeretünk, és néha vissza kell fogni mondatokat, amiket csak indulatok szültek. Ettől még lehet az ember önmaga.
2014. máj. 10. 01:56
 5/22 anonim ***** válasza:
Általánosítani meg nem éppen ésszerű. :)
2014. máj. 10. 01:57
 6/22 A kérdező kommentje:

De nem értem, mért kellet ott hagyni téged...

Persze a tisztelet az alap..

Úgy, hogy nem azon a szinten gondolom!

2014. máj. 10. 01:57
 7/22 A kérdező kommentje:

De magyarok tényleg fapofák! Nincs egyéniségük...

sa többi! Még saját kulturális zenénk sincs, amit

megőriztünk volna! Ilyen latinosnak akarnak tűnni..

A Himnuszunk, meg egyenesen siralmasan szomorú!

2014. máj. 10. 02:01
 8/22 anonim ***** válasza:

A szabad akaratról, amire te is utalsz, hogy miért nem élünk vele:

https://www.youtube.com/watch?v=nCrLIaqwUFI

2014. máj. 10. 02:09
 9/22 anonim ***** válasza:
63%

Sokan biztos, de olyan környezetet kell teremteni, ahol nem ez van. Mondjuk én annyira nem tapasztalom. Van ilyen is, meg van olyan is.

Van zenénk amit megőriztünk. A régmúltból is, és a közelebbiből is. Sámánénekek, vallási és egyéb énekek, népdalok, népzenék stb. Az más dolog, hogy nem pont olyan, mint a "nemtudomkiknek", de pont ebből is látszik, hogy van egyéniség ebben is.

És miben akarnak latinosnak tűnni?

A Himnuszunk meg azért ilyen, mert ilyen a történelmünk. Persze lehetne vidámabb, de szerintem ez egy olyan dolog, hogy jó tisztába lenni a múlttal azért, hogy a jövőnket szebbé tegyük. Néha a szomorú is lehet jó, hiszen mindennek két oldala van.

Te nevezed depressziós népnek a magyart, miközben lehet a te hozzáállásod szürke, és te látod túl negatívan ezeket a dolgokat. :)

2014. máj. 10. 02:11
 10/22 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! A kérdező és az összes válaszoló mind mind különböződologról beszél. :D
2014. máj. 10. 02:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!