Mért van, h senki nem teszi azt amit igazán szeretne? Mondja mit szívesen kimondana? Mért nem önmaguk? Félnek?
A Kínaiak sokkal nagyobb tisztelettel vannak önmagukhoz,
s van hitük!
Olyan rossz sokszor, h a magyarok ilyen depressziós nép...
De nem értem, mért kellet ott hagyni téged...
Persze a tisztelet az alap..
Úgy, hogy nem azon a szinten gondolom!
De magyarok tényleg fapofák! Nincs egyéniségük...
sa többi! Még saját kulturális zenénk sincs, amit
megőriztünk volna! Ilyen latinosnak akarnak tűnni..
A Himnuszunk, meg egyenesen siralmasan szomorú!
A szabad akaratról, amire te is utalsz, hogy miért nem élünk vele:
Sokan biztos, de olyan környezetet kell teremteni, ahol nem ez van. Mondjuk én annyira nem tapasztalom. Van ilyen is, meg van olyan is.
Van zenénk amit megőriztünk. A régmúltból is, és a közelebbiből is. Sámánénekek, vallási és egyéb énekek, népdalok, népzenék stb. Az más dolog, hogy nem pont olyan, mint a "nemtudomkiknek", de pont ebből is látszik, hogy van egyéniség ebben is.
És miben akarnak latinosnak tűnni?
A Himnuszunk meg azért ilyen, mert ilyen a történelmünk. Persze lehetne vidámabb, de szerintem ez egy olyan dolog, hogy jó tisztába lenni a múlttal azért, hogy a jövőnket szebbé tegyük. Néha a szomorú is lehet jó, hiszen mindennek két oldala van.
Te nevezed depressziós népnek a magyart, miközben lehet a te hozzáállásod szürke, és te látod túl negatívan ezeket a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!