Ha pusztán a külsőt nézzük, akkor miért van az, hogy a lányoknak szinte senki sem jó, szinte mindenki ronda nekik, miért ennyire válogatósak a lányok?
meg amúgy nem gondolkoztál még azon, hogy nem az összes női nemű egyén a hibás, hanem benned van a hiba, hogy nem kellesz nekünk?
Hogy írsz te egyáltalán a nőkről? SzánalmaS AHOGY gondolkozol, egy csúnya lány is valakinek szép, meg egy csúnya pasi is valakinek gyönyörű, nézőpont kérdése, nagyon elfogult vagy.
De te milyen vagy külsőre ? mert a csajokat igencsak bírálod, mintha te maga lennél a megtestesült Tökély
Egy kapcsolatban úgyse a külső számít igazán, mellesleg meg senki nem tehet arról, hogy milyen fejet, külsőt kapott a sorstól
# 3/3
Igen, erre már rájöttem, volt lehetőségem csalódni bennük...
Olyat keress akinek bejössz, ilyen egyszerű. Nekem a díszpintyek pont nem jönnek be, a férfias férfiakat szeretem, akár hibájukkal is.
Amúgy, a pasim a környezetem szerint csúnya, szerintem se egy szépség, vagyis keresni kell benne a szépet elég erősen, én pedig egy átlagosan, de szép lány vagyok. És nagyon szeretem, és ő is engem. És őt nem érdekli az öltözködés nagyon, én pedig foglalkozok vele sokat, hogy mit veszek fel. És megbecsüljük egymást.
És ez csak egy példa. Szerintem a gyerekesen gondolkodó lányoknál és fiúknál is ez van, hogy csak a külsőt nézik, hogy bieber haja legyen a fiúnak, a lány meg legyen szőke és divatmajom. Szóval ha komoly kapcsolatot akarsz, akkor ne ezek között keress szerintem, bár nehéz megállapítani. Vagy ha ilyen kapcsolatot akarsz, akkor nézz ki úgy, ahogy ezek a lányok elvárják.
17 L
# 5/5
Mondod, te lányként, akinek csak válogatnia kell a bepróbálkozó fiúk hada közül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!