Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nem közeled...

Miért van az, hogy nem közeledik felém senki?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és jó tudom fiatal vagyok meg minden, de a barátnőimnek már mind volt vagy most is van kapcsolata, és olyan könnyen ragadnak rájuk a srácok. Nem vagyok csúnya, az arcom inkább amit szeretek magamon , a testem nem valami, de nem is vagyok kövér és hiszem , hogy elég jól öltözök ahoz, hogy ez ne jelentsen problémát. Mégis a fiúk mintha láthatatlanként kezelnének. Persze volt , hogy pár srác rámírt facebookon, de nekem az enm elég , hogy 'Cső Ferfi vagyok, oszt csináljunk ababát.' Azt szeretném ha randira hívnának meg ilyenek. Nincsenek nagy elvárásaim , akivel tudunk beszélgetni az nekem mind jó :) Amúgy van egy srác is a sulban , egy évvel idősebb nálam és olyan mintha játszana velem, mindenki azt mondja, hogy tuti pasi és hogy milyen klassz, hogy néha rám kacsint meg ilyesmi. Az az igazság , hogy azon kívül hogy növeli az önbecsülésem semmi egyebet nem tesz és nem is várok el egy olyan fiútól mint ő. Ezzel csak azt akartam leírni, hogy annyira ezek szerint mégse lehetek visszataszító, akkor meg miért nem érdeklek senkit ???

2014. ápr. 30. 20:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem teszed ki eléggé amid van, nem jársz társaságba (inni, bulizni).. másra nem tudok gondolni.

De hogy önbizalmaddal ne legyen probléma garantáltan kapsz ~10 felkérést randevúra.

2014. ápr. 30. 20:41
 2/13 A kérdező kommentje:
Oh ez mesés, de a felkérés az nem elég , nekem egy srac kell, aki tudja hogy mitől döglik a légy (vagyis én xDDD, és nem arra értem ,h ogy legyen 100 kocka a hasán xD)
2014. ápr. 30. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Mért nem mész te oda egy fiúhoz? Biztos nem mondana nemet, ha biztos vagy magadban. Én is pont azt várom, hogy majd ha valami jól kinéző csaj egyedül mászkál a folyosón, akkor elhívjam randira. Valaki csak eljön majd velem. Nem tudom a lányokkal hogy van, de egy fiú 95%-ba nem mond nemet egy nem ronda csajra.
2014. ápr. 30. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Első benyomásra szimpatikus lánynak tűnsz. Legalábbis a stílusod alapján. De valami akkor is van. Lehet, hogy csak túlságosan visszahúzódó vagy, és észre sem vesznek. De ha van kedved segíthetek kideríteni.
2014. ápr. 30. 20:44
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát talán tényleg ez lesz a megoldás:) KÖszönöm, bár én mindig is arra vágytam , hogy mind a filmekben , majd valaki becserkész xDD
2014. ápr. 30. 20:45
 6/13 A kérdező kommentje:
4-es szivesen venném a segítséged :)
2014. ápr. 30. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Járj el társaságba, dobd ki a ciciket és várj a kapásra.
2014. ápr. 30. 20:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Hm , azt hiszem az én cicijeim a helyükön maradnak,de köszi :)
2014. ápr. 30. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor neked kéne elmozdulnod otthonról. Hova hívott el a #4-es végül?
2014. ápr. 30. 20:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Sehova ? xD Ez meg honnan jött ? :)
2014. ápr. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!