Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közeledik senki se felém?
12 lány vagyok, szerinte jól nézek ki, és a barátnőim is csodálkoznak, hogy nincs barátom... Lehet hogy a fogaim ,,ilyesztik el" őket? Mert elég csúnyák..
Ja, és szinte már mindenkinek van "pasija"...vagy van valaki, akinek tetszik....Nekem meg nincs! Vagy csak nem merik elmondani, hogy tetszem nekik? Mert az osztályomban csak 4 normális fiú van, és nagyob oszt.-ból meg "ciki" lenne?
12 évesen inkább tanulj. (18F)
Nem ciki, ha nincs 12 évesen barátod. A fogaidon még javíthatsz. Az ijesztés pedig pontos "jé".
Am meg, ha mindenkinek van pasija, neked is kell legyen? Ha mindenki "K*rva vagyok, b@sszatok meg" feliratú pólót vesz fel, akkor te is?
Mongyuk, hogy a fogaid mentenek meg, hogy r.banc legyél...
15f
12 évesen még ne ez foglalkoztasson, én is azt mondom.
Amúgy érdekes barátnőid lehetnek, hogy 12 évesen már a pasikat hajkurásszák. Belőlük lesz majd 20 évesen 40 évesnek kinéző, lelakott fejű és testű, alkoholista, dohányzó és partidrogon élő k.rva, aki margarita koktélért szop a diszkókban, valamint vagy munkanélküli, vagy prostituált vagy jobb esetben műkörmös lesz, mert többre tanulás nélkül nem igazán fogja vinni.
fogszabályzó
de egyébként is még csak 12 vagy nem kell még pasi
majd a középsuliban kezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!