Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem közeledik senki hozzám?
Úgy vettem észre, hogy bulikba és más hejeken is néznek Lányok de nem jönnek oda hozzám ha oda megyek mellé akkor se ha tancolni akarok akkor pedig elmegy onnan (:
Akik nagyon ritkán táncolnak velem azok meg nem éppen az esetem :D A másik pedig az, hogy általában csak sima barátként tekint rám minden csaj:D 19/F
nem vagy elég tökös, és/vagy elég kigyúrt, magas, jóképű
De inkább a tökösségre buknak
f18
Ha barátként tekintenek rád akkor nem az a baj, hogy csúnya vagy, hanem hogy mókamester vagy vmi ilyesmi.
Ha meg csúnya vagy, a csúnya lányok tetsszenek neked!
Egyik se talált am meg lassan végzős vok Közép Suliba és bunkók véleményére nem vagyok kiváncsi köszi:D
75kg vagyok lejárok gyurni is heti 2-3x 175cm magas vagyok és nem vagyok ragyás:) De azért köszi a válaszotokat:P
Persze azért ezekkel naggyából tisztába vagyok meg úgymond próbálom divatosan öltözködni de nem Páwán :)
Köszi a válaszodat :P
nézzünk egy alternatív megoldást.
Akik táncolnak veled, azokkal kezdjél. Több következménye van/lehet:
egyrészt szerzel némi tapasztalatot/önbizalmat
a többi - neked tetsző - csaj látja, hogy nem vagy sem lúzer, sem hibbant, mert van csaj, aki szóba áll veled
esetleg kiderülhet, hogy aki annyira külsőleg nem jött be, egy rendkívül értékes ember, és hopp, már el is keltél.
Alacsony vagy. Bocsi, de ez van. Ha még tájszólásod is van a helyesírási hibáid mellé, ne csodálkozz, h nem kellesz senkinek.
Amúgy meg mit sír a szád, 19 évesen még előtted az élet, de hogy a sült galamb a szádba repüljön azt ne várd. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!