Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem közeledik senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közeledik senki felém? Legalább fbon.20/N

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 06:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mert így állsz hozzá és ezt mások is látják?
2013. márc. 17. 06:33
 2/21 Baccardi01 ***** válasza:
Ne a FB-n keress inkább, valami társkereső oldalon. Hidd el ott hamarabb akad. :)
2013. márc. 17. 06:47
 3/21 anonim ***** válasza:
Szívesen lennék legalább a barátod facebookon.Ha Rám írsz meg érted miért csak barátságot írok :)!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 17. 06:54
 4/21 Baccardi01 ***** válasza:

# 3/3

Szerintem neki nem barátság kellene, bár ezt ő tudná megmondani.

2013. márc. 17. 07:20
 5/21 anonim ***** válasza:
Gondoltam erre én is:D.De azért egy barát se árt.Gondold meg kérdező az ajánlatomat!!!!
2013. márc. 17. 07:32
 6/21 anonim ***** válasza:

7:32

lúzer...hol a méltóságod?

egyébként meg szoktam látni ilyen szerelmes nyálas idióta idézeteket. ossz meg közülük párat.

van a megbökés funkció, bökj rá a neked szimpatikus srácokra. vagy írj rájuk, hogy mi a hobbijuk, mi a véleményük erről és erről, de érdekes témát írj, ne hülyeséget

2013. márc. 17. 07:59
 7/21 anonim ***** válasza:

Engem is lesz*rnak magasról. 24/L A párom két hete dobott közös volt a baráti körünk és sajnos engem kidobtak belőle egyedül maradtam mint az ujjam.

Néha néha beszélgetek egy sráccal vele lenne esély párkapcsolatra, de sajnos az ország túlsó felében él. Csak azért nem leszek öngyilkos mert felvettem a diákhitelt és nem akarnék kicseszni a szüleimmel...

2013. márc. 17. 08:48
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha gondolod beszélgethetnénk, egy szál barátom, barátnőm sincs :( Testvér se senki
2013. márc. 17. 08:48
 9/21 anonim ***** válasza:
7.Nekem lenne okom öngyilkosságra!!25 éves vagyok és soha nem volt barátnőm.Neked már volt párkapcsolatod legalább!
2013. márc. 17. 08:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Mert még nem írtad ide ezt a kérdést. Most már tuti ment elég privát, válogathatsz!
2013. márc. 17. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!