Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem közeledik senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem közeledik senki felém? Legalább fbon.20/N

Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 06:28
1 2 3
 11/21 norbi1101 válasza:
6. Cseréljünk számot :) 26/F
2013. márc. 17. 11:33
 12/21 anonim ***** válasza:
9-es! Aztán mire mentem vele? Inkább ne lett volna mert pokolian fáááj.
2013. márc. 17. 12:09
 13/21 anonim ***** válasza:

20 éves srác vagyok

de cserélhetünk, írd le üzenetben

2013. márc. 17. 18:34
 14/21 anonim ***** válasza:
meg azt is, hogy miről akarsz beszélni
2013. márc. 17. 18:34
 15/21 anonim ***** válasza:

Valami hobbid csak van, próbálj valakivel szóba állni, vagy ráírni és elbeszélgetni. Minden hol lehet normális srácot találni, csak ki kell nyitni a szemetek :)

Az öngyilkosság ne is jusson eszetekbe, az a legrosszabb... :S inkább örüljetek annak amitek van és ne mindig azon töprengjetek amin nincs. Egyszer mind megtaláljátok az igazit, csak várjátok ki.

Üdv.

23/F

2013. márc. 18. 01:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Ebben nem hiszek. 30évesen már a fenének se kell senki. 25évesen kellene gyereket szülni.
2013. márc. 18. 03:32
 17/21 anonim ***** válasza:

Gyereket? Te még hiszel a mesékben?! 2-3 éves együttélésig se jutok el majd akkor vállalok gyereket a mai világba instabil kapcsolatokban, ha piros hó esik. Házasság gyerek ugyan már álom.. NAgymamám szüleim ideijében még szép volt ma már egy ratyi sz*r 2 karon ülő gyerekkel nézni h a férjed lelép egy titkárnővel a tartásdijat b*szik fizetni te meg ott ülsz adóssággal a nyakadba két kisgyerekkel...

Szép jövő,nem?? F*sznak se kell!! De pasi se.. Le van szarva mind. Addig jó vagyok mig nem talál jobbat.

2013. márc. 18. 07:30
 18/21 anonim ***** válasza:

23/Fe te meg nem tudom hol élsz mert, hogy nem itt és ma az is biztos. A túlzott idealismus nem szokott jóra vezetni..Az enyhe se :)

Dajd ha koppansz egy nagyot (nem kivánom csak sajnos az élet nem kivánságmüsor) másképp látod te is :)

2013. márc. 18. 07:32
 19/21 anonim ***** válasza:
Kedves 17-es nem minden férfi olyan.Megkeseredett egy ember lehetsz te :D
2013. márc. 18. 07:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Persze, az élet nem kívánságműsor, de nem is azon van itt a hangsúly hogy mindenki a legszebb srácot/lányt keresi. Hisz a belső sokat nyom a latban. Vagy azt gondolod, hogy mindig depressziósnak, az élettől elment kedvűnek kell lenni? nem. Van aki még a legelkeresettebb helyzetben is tud örülni... és ez nem baj :) hozzáállás kérdése.

Pasit meg olyant kell találni, aki tényleg melletted van mindig és hűséges. Ne általánosítsd őket. Ennyiből én is mondhatnám, hogy a normálisakat nem veszitek észre, csak a nagymenőket... akiknél nem csoda hogy mindenkit meg akarnak fektetni.

Amúgy a lányoknál is vannak könnyűvérűek.

2013. márc. 18. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!