Rengeteg srác miért választja inkább a hülye csajozós technikákat, minthogy őszinte legyen?
Én azt nem értem, hogy miért csak az egyik nemre élezed ki ezt a jelenséget. Mintha nőknél nem fordulna elő, hogy teljesen másnak adják ki magukat, mint amilyenek valójában. Ez amúgy sokkal összetettebb egy jelenség, és nem csak párkapcsolatoknál, hanem bárminemű emberi kapcsolatnál meg lehet figyelni. Barátságoknál, munkahelyi, iskolai kapcsolatoknál - viszonyoknál. Eleinte az emberek nagy része szerintem kevésbé tűnik "rossznak", mint amilyen később lesz, ahogy kinyílik neked. Én legalábbis ezt figyeltem meg. Az elején a többség nagyon kedves meg visszafogott, aztán idővel olyanok lesznek, hogy nem lehet a két szerepet összeegyeztetni.
Párkapcsolatokban meg sokkal nagyobb a tét: ott van ugyanis a nemi büszkeség, és félnek egymásnak odaadni magukat, mert ezzel a gyengeségeiket is fel kéne tárniuk a másik előtt. Erre pedig nem állnak készen.
"Aki meg fel tud úgy szedni egy csajt, hogy utána rögtön megfektesse, annak valószínűleg egy kapcsolat összehozása sem jelenthet problémát."
Szexet összehozni nagyon egyszerű, csak a szexuális vágyat kell kellően felkelteni. A kapcsolat nehezebb, a múltban elszenvedett csalódások, a fásultság, a bizalmatlanság, a reményvesztetség nagyon visszavetik az embereket attól, hogy "na még egyszer" belevágjanak. Általában a sokadik kapcsolat minősége fokozatosan romlik, kivéve, ha valaki tényleg magához illő párt talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!