Volt egy srác, akivel alakult valami, aztán lepattintott, de most megint írt, miért?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, haverkodtunk, ismerkedtünk, lefeküdtünk. (Én mégsem szeretnék tőle kapcsolatot, mert nem illünk össze személyiségileg.)
Aztán egyszer egy talink előtt azt mondta, hogy összejött egy lánnyal, én elfogadtam, hogy emiatt nem folytathatjuk tovább a "viszonyunkat".
Aztán most 2 hét múlva megint írogat, átküld vicces dolgokat emailben, meg linkeket, hogy hova menjünk el...
Nem értem, mit csinál, hiszen járni nem akarok vele, de a másikra nyitott vagyok, akkor minek udvarol?
Szerintetek?
2014. aug. 10. 19:39
1/7 RRR válasza:
mert a csajjal nem jött össze
próbál helyette téged befűzni
3/7 A kérdező kommentje:
nem értem. megmondtam, hogy közünk nem lehet egymáshoz járás szintjén. többször is megmondtam, és mégis nekem udvarol? vagy szexre akarna befűzni, úgy értitek? mert arra meg nem kell ennyire törnie magát...nem értem.
2014. aug. 10. 19:44
4/7 anonim válasza:
Arra hát. Csak biztos nem tetted egyértelművé a piszok mázlistának, hogy arra nyitott vagy.
5/7 RRR válasza:
köszi kettes!
ezt neked kéne tudnod kérdező,hogy mire akar befűzni
és
te mire vagy hajlandó
légy egyértelműbb vele
6/7 A kérdező kommentje:
szó szerint a szemébe mondtam, hogy azon kívül semmi sem lesz köztünk soha, és ha azt akarja (ami már megtörtént:D), akkor nem kellene idióta programokra hívnia...de szerintem járni akar:S
2014. aug. 10. 20:06
7/7 anonim válasza:
Akkor ez egy balfék, el fogja tolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!