Rengeteg srác miért választja inkább a hülye csajozós technikákat, minthogy őszinte legyen?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 22:56
1/42 anonim válasza:
mert az en kungfum jobb mint a tied
2/42 anonim válasza:
Mert az őszinteséggel csak azt éred el, hogy a lány nyeregben érezze magát és lekoptasson.
3/42 anonim válasza:
nem is tudom. én eddig mindig őszinte voltam, azt tettem és mondtam, ami a szívemből jött. és nulla siker. ezek után nem meglepő, hogy én is elkezdtem gondolkodni azon, hogy jó lenne valami csajozós technikát használni...
de nem teszem. ha egy lány valaha is belém szeret majd, az a valódi énembe szeressen bele, ne egy olyan alakba, aki megjátssza magát, és nem annak mutatja magát, mint aki valójában.
4/42 A kérdező kommentje:
Mert az mennyivel jobb, ha később hagy ott, mert megjátszottad magad? És neki lesz igaza.
2014. aug. 11. 22:59
5/42 anonim válasza:
Mert ezek vannak,a középpontba.
6/42 anonim válasza:
Annyival jobb, hogy úgy a srác eljut vele az ágyig legalább.
8/42 anonim válasza:
1. Elég jól néznek ki ahhoz, hogy bármi jöjjön ki a szájukon szex legyen a vége.
2. Nincs elég önbizalmuk, ezért ilyen szövegek mögé bújnak.
3. Nem túl értelmesek, nincs egyéniségük, ezért betanult szöveg nélkül meg sem tudnának mukkanni.
4. Vagy csak leszarják az egészet.
9/42 A kérdező kommentje:
Ja, ha neked csak ez a lényeg... Így ne csodálkozzon senki, ha manapság kézzel-lábbal igyekeznek a lányok elhessegetni a pasikat.
2014. aug. 11. 23:03
10/42 anonim válasza:
Látom nem igazán tudtad értelmezni mit is írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!