Rengeteg srác miért választja inkább a hülye csajozós technikákat, minthogy őszinte legyen?
az milyen?
én önmagam adom,max néha hazudok ebben abban.Mikor mit akarok elérni.Általában elég ha fényesre nyalják a fszom.Te is megteheted lepontozás helyett.
na most kérdező, képzeld el hogy nekünk a dugás ugyanolyan erős vágy mint nektek a szerelem. Egyik vágy se rosszabb magában a másiknál. Viszont ehhez nem fogsz könnyen hozzájutni ha mindig őszinte vagy.
Szerinted ha őszinték lennénk és mindig ezt a csajozós szöveget használnánk: meg akarlak dugni. Az teljesen megakadályozná ennek a lehetőségét.
Nincs kedvem most ezt fejtegetni.
A lányokat könnyebb ágyba vinni hazugsággal és színészkedéssel egy teátrális fellépés keretein belül. ez így van már évezredek óta.
Tehát, ha egy srác szexelni akar akkor őszinteséggel semmire nem megy vagy csak rendkívül halovány esélyekkel indul.
Komoly kapcsolatot pedig ugyanúgy nem fognak kezdeni egy olyan sráccal aki őszintén elmondja, hogy tetszik nekik. Valószínű annyit gondolnak, "oké, ezt már hallottam 100 másik sráctól is a hét folyamán, de ettől még nem akarok tőled semmit."
Gondolkozz el azon, hogy ha nem lennének sikeresebbek a "csajozós szövegek" akkor senki nem használná, csakhogy használják pont azért mert jobban működik mint az őszinteség, ilyen egyszerű.
amit ti előszeretettel ellenünk szoktatok fordítani.*
(Bocsi, mobilról vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!