Van itt olyan srác aki szeret fényképezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 17/L imádok fényképezni,szivesen ismerkednék,írogatnék :)2014. aug. 11. 14:12
1/14 anonim válasza:
az elég ha imádom a lányokat akik imádnak fényképezni?
2/14 anonim válasza:
csak szelfizni tudok meg pózolgatni jobbra balra az is jó de csak telcsiről , páwa vok:) irj
3/14 anonim válasza:
Hobbim a természetfotózás, de kompakt géppel operálok. :3 Majd talán egyszer lesz DSLR is. De nem ismerkedek párkapcsolati szándékkal a neten. Ellenben ha a fotózásról beszélnél, írhatsz nyugodtan.
4/14 anonim válasza:
Esküvőfotósként dolgozom, de fotózom elég sok minden mást is, ellenben jövőre lesz az esküvőm, szóval párkapcsolati szándékkal nem igazán van miről beszélnünk, viszont ha fotózásról beszélgetnél/kérdeznél, írj bátran. :)
5/14 anonim válasza:
nyaranta fotósként és grafikusként dolgozom:) épp tegnap vettem egy canon 5d-t:) ha gondolod írj
6/14 anonim válasza:
Micsoda csajozós duma a Canon 5D :D
7/14 anonim válasza:
#5: Nekem a Mark II-ből van kettő, ha már durvulunk. ;) :D
8/14 anonim válasza:
#7 nekem Mark III van:) 300mm lencsével. 5. voltam
9/14 anonim válasza:
300/2.8 IS II? Mit fotózol vele? :)
10/14 anonim válasza:
#9 igen:) ebben a hónapban sport közvetítéseken vagyok kint azért kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!