Rengeteg srác miért választja inkább a hülye csajozós technikákat, minthogy őszinte legyen?
Igazatok van, nyilván jobb egy arra kapható csajt pár óra múlva megdugni, aztán várni jó sokat, mikor adódik másik lehetőség, minthogy valakivel hosszabban ismerkedjetek, nem megjátszva magatokat és utána hosszútávra megkapjátok, ti tudjátok...
Az őszinteség mondjuk nem azt jelenti, hogy rögtön elmeséled a nehéz gyerekkorodat és hogy milyen gonoszak veled a lányok (ami amúgy divat mostanában), hanem hogy magadat adod és azt mondod, amit gondolsz.
Kapcsolatra nem lehet csak úgy keríteni egy lányt, valamivel el kell érned, hogy beléd szeressen és akarjon és utána talán kialakul.
Ám akárhogy csűröd-csavarod a dolgot kérdező a tények maradnak, ha lányokról van szó akkor jobban teszed, ha hazudsz mint a vízfolyás.
Mit gondolsz miért van az, hogy nincs senkim? Mert valahányszor elmondom őszintén! egy lánynak, hogy tetszik és szeretnék jobban megismerni ott azonnal vége lesz.
Mindig is magamat adtam,több mint 8 évig próbálkoztam valami kapcsolatot összehozni,semmi nem jött össze.Szóval akkor szerinted megéri magadat adni?Én ettől függetlenül ugyanúgy magamat fogom adni,mert nem tudom megjátszani magam,és nem is szeretném.Bár néha elgondolkodom rajta,hogy ki kéne próbálni hátha úgy nem maradnék végre egyedül egyszer legalább az életben...
23/F
"Arra még sose gondoltatok, hogy a csaj csak nem akar áltatni titeket, hogy kölcsönös a dolog és azért lép le? Vagy ti minden lánnyal kezdetek, akinek ti megtetszetek?
Nem kölcsönös de azért a szexben benne lenne? Hogy van ez? Hisz a nők nem tesznek ilyet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!