A pasik nem gondolnak ilyenkor arra, milyen megalázó ez egy lánynak?
Figyelt kérdés
Ha írok neki, és válaszra sem méltat. Nem egyszer. Pedig beadta, hogy érdeklem őt, és máshonnan is ezt hallom. Ezért eszembe se jutna, hogy nem érkezik válasz, ha megszólítom és tessék… és akkor még én szégyellem magam. Tudom, hogy a pasikkal ez sokszor megesik, hogy nem kapnak választ, de nekünk még sokkal megalázóbb :(2014. aug. 8. 15:55
21/29 A kérdező kommentje:
"Kedves" előző! Neked ezek szerint csak a "ba.zásig" terjed az érdeklődési köröd? Nem értem hogy jön ez a kérdéshez. Eszem meg van, megnyugodhatsz! Trollkodj máshol.
2014. aug. 8. 17:26
22/29 anonim válasza:
Akárki akármit mond, ez nettó bunkóság a részéről. Tudom, hogy nehéz, de jobban jársz, ha inkább hagyod a fenébe. Nem érdemel ennyit, ha válaszra sem méltat.
Az előző válaszolókról/nak: nem az volt, hogy a nők a gonoszak és érthetetlenek? Ha nem kezdeményez a nő, az se jó. Ha kezdeményez, az se jó...
23/29 anonim válasza:
nyilván nettó bunkóság, de milyen érdekes, hogy amikor egy nő csinálja ezt akkor nem merül fel benne, hogy bunkóság... de ha egy pasi akkor milyen egy rohadt szemétláda, hogy milyen megalázó a nőnek. fordítva nyilván nem az! nem baj ha megtanulod milyen érzés, legalább kevésbé leszel bunkó.
24/29 A kérdező kommentje:
Bocs Előző! De honnan veszed, hogy én bunkó vagyok/voltam bárkivel is? Nem értem, hogy egyes sértett hímek miért jönnek ide levezetni a feszkót. Semmi közöm ahhoz, hogy másoknak egyes nők nem válaszoltak és szivatták őket! Ja, és azok is bunkók! Ki mondta, hogy nem??
2014. aug. 8. 20:16
25/29 anonim válasza:
életemben nem találkoztam még olyan nővel, aki beismerte volna, hogy ő bunkó, vagy bunkó lett volna férfiakkal. a legnagyobb kurv*ák is azt állítják magukról, hogy rendes lányok! ráadásul a nők máshogy gondolkodnak mint a férfiak, így amikor te azt hiszed, hogy rendes vagy könnyen meglehet, hogy akkor vagy paraszt. a nők többsége hazudik mintha könyvből olvasná, de erre azt mondják, hogy ők csak "tapintatosak" és, hogy "kegyes hazugság" most higgyem el neked, hogy te vagy a kedvesség megtestesítője?
26/29 A kérdező kommentje:
Azt hiszel amit akarsz. Mindenesetre válaszra sem méltatni a másik embert a bunkóság magasfoka és ilyet én még sosem nem tettem, mert nem születtem tajparasztnak. De ha te azt hiszed, hogy mindenki aki nőnek született bunkó, fordulj pszichológushoz, mert valakik nagyon-nagyon elbánhattak veled. Sok a bunkó önző ember manapság sajnos, a nők és a férfiak között is.
2014. aug. 9. 14:50
27/29 anonim válasza:
Ostoba vagy! Csak érdekelted. Talált egy kevésbé ostobát!
ÉS: Mikor fogjátok már fel végre hogy a pasikat irritálja az ha egy lány nyomul! Aki kell nekünk arra ráhajtunk!
28/29 A kérdező kommentje:
:D Hát te hülye vagy… Ő nyomult, hülyített, hogy mennyire nagyon érdeklem és csak Én, majd szépen otthagyott. Nyomulna a halál!
2014. aug. 31. 17:52
29/29 A kérdező kommentje:
Ja! És senkit sem talált hidd el... egyedül van.
2014. aug. 31. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!