Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A fiúk mit gondolnak azokról...

A fiúk mit gondolnak azokról a lányokról, akik megteszik az első lépést? A lány hogy döntse el, hogy akkor most kezdeményezhet vagy nem?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
ha már egyenjogúság van a két nem között sztem rohadt mindegy, hogy ki kezdeményez, csak ha egy csajt utasít vissza egy férfi, az mindkét fél számára kínosabb mint fordított esetben...
2014. jún. 25. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:

"ha egy csajt utasít vissza egy férfi, az mindkét fél számára kínosabb mint fordított esetben"

Ezt nem értem miért?

Amúgy nekem tök mindegy. Nincsenek hátsó gondolataim a kezdeményező lányokról csak elég rossz az, hogyha el kell utasítani valakit mert nem tetszik például vagy nem klappol a személyiségünk. Na mindegy amúgy lövésem sincs hogyan döntheted el, hogy kezdhetsz. Gondolom úgy mint fordított esetben. Szemkontaktus, enyhe vigyor, ha visszavigyorog akkor jó, ha tovább ül fapofával akkor nem jó mert vagy nagyon bamba vagy nem kell neki nő. :D

2014. jún. 25. 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Épp most írtam ki egy kérdést hasonló témában ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__581..

Nekem minden barátnőm és barátom szerint a férfiaknak kell kezdeményezniük. Bennem van egyfajta talpraesettség, szóval emiatt szeretek kezdeményezni lányként is.

26N

2014. jún. 25. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi sincs abban, ha egy lány/nő kezdeményez. Többre értékelem, mint a gyáva/büszke nőket - akik ha nem lépnek feléjük, a kisujjukat sem mozdítják.

Cserébe, ha nem szimpatikus, megtisztelem azzal, hogy kerek-perec, de nem bunkón megmondom, hogy nem az esetem, tehát nem hitegetem. (volt már rá példa)

Ha meg szimpatikus, akkor mindenki jól jár.

2014. jún. 25. 19:12
 5/5 anonim válasza:
100%

szerintem tökmindegy :) általában a férfi kezdeményez de az is teljesen normális ha a lány teszi azt. A jelenlegi kapcsolatomban a lány kezdeményezett :P

Hogy a kérdésedre válaszoljak ez mind helyzetfüggő nemigazán lehet így adni rá választ. pl első randi végén stb jön majd az magától aszerint ahogy sikerült :). 19/F

2014. jún. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!