A pasik nem gondolnak ilyenkor arra, milyen megalázó ez egy lánynak?
Figyelt kérdés
Ha írok neki, és válaszra sem méltat. Nem egyszer. Pedig beadta, hogy érdeklem őt, és máshonnan is ezt hallom. Ezért eszembe se jutna, hogy nem érkezik válasz, ha megszólítom és tessék… és akkor még én szégyellem magam. Tudom, hogy a pasikkal ez sokszor megesik, hogy nem kapnak választ, de nekünk még sokkal megalázóbb :(2014. aug. 8. 15:55
11/29 A kérdező kommentje:
Kösz Apollyon! Miért is vagyok hülye, mert írni merészeltem olyannak, aki udvarolt nekem és kerek perec közölte velem, hogy érdeklem és szeretne megismerni jobban? Egy idő után nem írt, akkor írtam én. Ez hülyeség? Máskor meg az a probléma a nőkkkel, hogy ők nem tesznek semmit, sosem kezdeményeznek, mindig a pasira várnak, hogy keresse őket…érdekes!
2014. aug. 8. 16:12
12/29 anonim válasza:
Mindenkinek megalázó, nyugodj meg. Ne vedd magadra, írjál másiknak, addig, amíg valaki vissza nem ír.
13/29 anonim válasza:
nekem nem probléma semmi.
te meg azért vagy az, mert a csodára vársz.Nem írt ez van,haladj tovább.feltéve ha képes vagy feldolgozni ezt a halálos traumát.
14/29 A kérdező kommentje:
:D Viccelsz előző? Nem szokásom írogatni mindenféle pasiknak.
2014. aug. 8. 16:24
15/29 A kérdező kommentje:
Apollyon! Hát elég nehéz feldolgozni, ugyanis szerettem ezt az embert…de nem hinném, hogy ezt értenéd.
2014. aug. 8. 16:25
16/29 anonim válasza:
akkor add fel még most,mert az élet csak nehezül
17/29 A kérdező kommentje:
? MI az, hogy adjam fel, nem értem mit hadoválsz. De gondolom nem véletlenül vagy 35%-os válaszoló.
2014. aug. 8. 16:31
19/29 A kérdező kommentje:
:D Hát ne haragudj, de te normális embernek érzed magad? Csak azért jársz erre az oldalra, hogy parasztkodj arctalanul? Szerintem inkább magadnak osztogass ilyen "jótanácsokat"!
2014. aug. 8. 16:43
20/29 anonim válasza:
be ne sz*arjak! mert ez ugye csak a pasikra jellemző? ba*sszál egyedül ha ennyi eszed van mint ami a kérdésből kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!