A pasik nem gondolnak ilyenkor arra, milyen megalázó ez egy lánynak?
Figyelt kérdés
Ha írok neki, és válaszra sem méltat. Nem egyszer. Pedig beadta, hogy érdeklem őt, és máshonnan is ezt hallom. Ezért eszembe se jutna, hogy nem érkezik válasz, ha megszólítom és tessék… és akkor még én szégyellem magam. Tudom, hogy a pasikkal ez sokszor megesik, hogy nem kapnak választ, de nekünk még sokkal megalázóbb :(2014. aug. 8. 15:55
2/29 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy rossz, de miért lenne egy lánynak SOKKAL megalázóbb...? Szerintem ugyanolyan lehet mindenkinek.
3/29 anonim válasza:
Irónia :) Igaz milyen szarul esik??
5/29 anonim válasza:
és amikor társkeresőn forditva történik ez, 95%-kal, akkor nekünk milyen lehet?
6/29 anonim válasza:
Most megtapasztalod, hogy milyen a női viselkedés mifelénk.
Am egyértelmű hogy pont nem érdekli, hogy mi van veled. Miért nem lehet a jelzéseket megérteni????
7/29 anonim válasza:
Jaj te szegény, nemsokára meg foglak sajnálni... :(
8/29 anonim válasza:
Az évszázadok során belénk ivódott, hogy a férfi, mint az erősebbik nem kezdeményező, bátor és tettre kész. Ő szólít le a clubban, ő hív meg egy italra, ő kérdezi meg, hogy leszel-e a barátnője stb. Persze mára vannak fordított helyzetek, de azért a nők többsége félénken kezdeményez, ha egyáltalán megteszi. Ezért érezhetjük megalázóbbnak, mint a férfiak esetében, akik mint mondtam évszázadok óta ezt teszik, aztán vagy be jön, vagy nem. Ne érezd rosszul magad miatta, fogd fel úgy, hogy "ha nem válaszolt, akkor nem, ha kellek keres majd, ha nem akkor én minek foglalkozom vele?"
9/29 anonim válasza:
Miért lenne sokkal megalázóbb? Veletek kevesebbszer fordul elő, akkor pedig viseljétek el, más is ezt teszi.
10/29 A kérdező kommentje:
Azért megalázóbb, mert én nem random írogattam valakinek mondjuk egy társkeresőn, hanem elvileg olyannak írtam, akit nagyon is érdeklek, udvarolt nekem. És mástól is úgy tudom, hogy komolyan érdeklem. Nem bepróbálkoztam egy ismeretlennél!
2014. aug. 8. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!