A szép, vonzó lányok miért viselkednek úgy, mintha ők valami istennők lennének, más is megfigyelte már ezt? Arra nem gondolnak, hogy elég undorító az ilyen viselkedés és csak a rendes fiúkat tolják el maguktól?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 11:19
1/20 anonim válasza:
Elszálltak maguktól, ennyi. Ha zavar, ne akadj fenn ezen.
2/20 anonim válasza:
nem minden vonzó lány ilyen...csak nagy részük...és akik ilyenek azoknak megfelel az ugyanolyan nagyképű üresfejű pasi is mint ők...
21F
3/20 anonim válasza:
Nem minden szép lány ilyen.
De van, akivel elhitették (pont a férfiak) hogy "istennők", mert annyit nyaliztak már nekik.
4/20 anonim válasza:
Előfordul,de nekik legalább van miért okuk ilyennek lenni.Az a rosszabbik eset,mikor a bányarémek hiszik ugyanezt..
5/20 anonim válasza:
6/20 anonim válasza:
Én chaten írtam az egyik ilyen nagyképű csajnak, hogy nem vagyok az a tipikus jóképű srác, erre az volt a reakciója, hogy vegyem megtiszteltetésnek, ha ezek után nem lép ki... Hol élnek ezek?! Miért tűrik ezt a pasik?!
7/20 anonim válasza:
Min is csodálkoznak a kedves férfiak pontosan? Mind egytől egyik istennőt akartok! Tessék van miből válogatni!!!
8/20 anonim válasza:
Annyi baj legyen, több normális pasi jut nekem. Legalábbis annak aki próbálkozik. :D
10/20 anonim válasza:
"Min is csodálkoznak a kedves férfiak pontosan? Mind egytől egyik istennőt akartok! Tessék van miből válogatni!!!"
az istennő nem egyenlő a beképzelttel... Ne forgasd ki senkinek a szavait sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!