Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sok szép lánynak szinte mindent elnéznek?
Tapasztalható sokszor, hogy egyes szép lányok hasonlóan állnak hozzá más emberekhez, mint mondjuk az újgazdagok. De amíg az újgazdagok esetében a pökhendi, visszataszító viselkedést ellenszenvvel, néha már visszaszólással is "jutalmazzák", addig a lányokkal szemben ez sokkal ritkább. Ezt sosem értettem, mivel szerintem lehet valaki akár a világ legszebbje is, egy ilyen stílussal pont az hal meg benne, amitől nő egy nő. Ráadásul az illető, akivel szemben az, semmi jóra nem számíthat tőle, tehát már innen nézve is értelmetlen tolerálni.
Akkor meg?
Bla bla... akkor te nem. Mások meg akarják őket. Ok? :P Mert szépek, jól mutatnak a farkukon, v mert egy csúnya főleg ne legyen eltelve magától, mert neki főleg nincs mire.
Nyugi nekem sem tetszik a helyzet, de ez van. Genetika. A szépséget akarjuk örökíteni. Így jó?
Két sztori, amiket olvastam, csak az érdekesség kedvéért. Az egyik metrós. Srác állt az ajtónál, csaj odaszól a megállónál: "Állj már arrébb b...meg!" A másiknál meg a srác előreengedte egy ajtónál a lányt, az meg visszaszólt, hogy: "Mi van, bámulni akarod a seggem?"
Ilyenekre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!