Miért van az, hogy amikor ismerkedek egy lánnyal, és elmondom neki, hogy szeretem az állatokat, és lovagolok, szeretek teniszezni és, hogy szeretnék másokon segíteni, akkor ott hagynak faképnél? Lányok, mi játszódik le ilyenkor a fejetekben?
Hát nekem is...
De hogy konstruktív legyek:
Ha tényleg ilyen vagy, akkor nem árt néha egy kicsit lazábbra venni a figurát, humorral sok mindent el lehet ütni, és úgy mindjárt más az összkép. :)
Pl. ha megemlíted, hogy szereted az állatokat, tedd hozzá poénból, hogy mustárral vagy ketchuppal :D
Ha pedig szóba kerül a tenisz, mondd, hogy a pályán olyan vagy mint Agassi, csak hajjal. :D
Szerintem egyből népszerűbb leszel, és nem lesz olyan "izzadságszagú" az ismerkedés. ;)
Kérdező, 31-es vagyok.
Amit leírtál, az nonszensz, olyan értelemben, hogy elmondasz magadról 2-3 pozitív dolgot és lelépnek tőled, ilyen még mexikói sorozatokban sincs:)
Valami más van ott, így nem kerek. Maga a fellépés, hang, stílus is számít, lehet nagyképűnek gondolnak, mert úgy beszélsz, vagy ilyesmi.
Önmagában így a történetet kevésnek érzem.
Én már érettebb nő vagyok, de sokat beszélgettem kamaszokkal, fiatalokkal, és azért nem olyan régen voltam 20-on éves:))
Tudod, ha normális, kicsit szerényebb lánynak adod elő a lovat meg a teniszt, az már soknak tűnhet a számára, mondjuk ha szerényebb körülmények között él, az juthat eszébe: "ááá ha eljönne hozzánk biztos kinevetné a cuccainkat, meg a bútort, inkább hagyom".
Volt nagyon pénzes udvarlóm (hozzám képest az volt), az első barátom, teljesen beleestem, de zavart, hogy ő szinte vak volt. Télen egy vékony kabátban mentem randizni, mert nem volt pénzem rendes kabira még, az előző évi meg már kicsi volt, ő meg vastag meleg drága kabiban megjegyezte, miért vagyok ilyen vékonyan, miért nem vettem fel egy rendes kabit....
Ez így durva példa, de lejött a lényeg gondolom.. látod, ma is emlékszem rá, pedig bő 20 v telt el azóta.
Nekem sem rosszindulatból mondta a srác, de nem is maradtunk együtt olyan sokáig, mint akartuk, és szerintem ma is azért szid, mi a francért léptem le, pedig szerettem, tényleg..
:))
Az én fiatalabb koromban az volt, ma már persze jóval elérhetőbb, de azért az átlag nem jár lovagolni meg teniszezni.:)
Nem tudhatom, miért lépnek le, így hirtelen csak ilyenekre tudok gondolni, ahogy írtam: lehet nagyképűnek tűnsz, riasztó a pénz, mert vagy lenézést vagy túl nagy különbséget sejtet, lehet, hogy egyszerűen csak nincs jó szagod vagy a humorod béna, vagy túl hideg vagy vagy ezer más ok létezhet...:)
De az, ami 1000%, hogy önmagában az nem indok, mit szeretsz csinálni és rendes, másokkal törődő vagy, van ott még valami gebasz, erre mérget veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!