Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor ismerkedek egy lánnyal, és elmondom neki, hogy szeretem az állatokat, és lovagolok, szeretek teniszezni és, hogy szeretnék másokon segíteni, akkor ott hagynak faképnél? Lányok, mi játszódik le ilyenkor a fejetekben?

Figyelt kérdés
Túl kedves , vagy kevésbé férfias lennék? Legyek bunkó? Legyek lenéző ? Pedig áradoznak ,hogy milyen helyes vagyok ,meg minden..aztán se híre se hamva. Nem értem..

2014. aug. 7. 22:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
22.27-es, nő vagyok, az a benyomásom, hogy baromira sántít a sztori.
2014. aug. 14. 22:30
 32/41 A kérdező kommentje:
Utolsó! Elképzelhetőnek tartom ,hogy ez lehet a probléma, lehet ,hogy túl idillinek tűnik az egész, és ezt valóban kéjencnek , vagy pedig álszentnek hathat , amely mögött nem látnak tartalmat. Vannak rossz tulajdonságaim, de nem annyival rosszabbak , hogy ezek ne tűnjenek átlagosnak ,amelyek miatt jelentékeny lehetne az elutasítás megítélésekor.
2014. aug. 14. 22:37
 33/41 anonim ***** válasza:

Hát nekem is...

De hogy konstruktív legyek:

Ha tényleg ilyen vagy, akkor nem árt néha egy kicsit lazábbra venni a figurát, humorral sok mindent el lehet ütni, és úgy mindjárt más az összkép. :)

Pl. ha megemlíted, hogy szereted az állatokat, tedd hozzá poénból, hogy mustárral vagy ketchuppal :D

Ha pedig szóba kerül a tenisz, mondd, hogy a pályán olyan vagy mint Agassi, csak hajjal. :D

Szerintem egyből népszerűbb leszel, és nem lesz olyan "izzadságszagú" az ismerkedés. ;)

2014. aug. 14. 22:40
 34/41 anonim ***** válasza:

Kérdező, 31-es vagyok.

Amit leírtál, az nonszensz, olyan értelemben, hogy elmondasz magadról 2-3 pozitív dolgot és lelépnek tőled, ilyen még mexikói sorozatokban sincs:)

Valami más van ott, így nem kerek. Maga a fellépés, hang, stílus is számít, lehet nagyképűnek gondolnak, mert úgy beszélsz, vagy ilyesmi.

Önmagában így a történetet kevésnek érzem.

2014. aug. 14. 22:48
 35/41 A kérdező kommentje:
Lehetséges ,hogy a lényegre világítottál rá, amelyet köszönök is :) Mivel ,ha belegondolok , hallottam már vissza olyan véleményt is ,amely szerint igen csak ,, kimért '' vagyok. Egyébként szoktam viccelődni, de túlzásba semmikép sem vinném, az esetleges sértődések lekerülése végett.
2014. aug. 14. 22:50
 36/41 anonim ***** válasza:

Én már érettebb nő vagyok, de sokat beszélgettem kamaszokkal, fiatalokkal, és azért nem olyan régen voltam 20-on éves:))

Tudod, ha normális, kicsit szerényebb lánynak adod elő a lovat meg a teniszt, az már soknak tűnhet a számára, mondjuk ha szerényebb körülmények között él, az juthat eszébe: "ááá ha eljönne hozzánk biztos kinevetné a cuccainkat, meg a bútort, inkább hagyom".

Volt nagyon pénzes udvarlóm (hozzám képest az volt), az első barátom, teljesen beleestem, de zavart, hogy ő szinte vak volt. Télen egy vékony kabátban mentem randizni, mert nem volt pénzem rendes kabira még, az előző évi meg már kicsi volt, ő meg vastag meleg drága kabiban megjegyezte, miért vagyok ilyen vékonyan, miért nem vettem fel egy rendes kabit....

Ez így durva példa, de lejött a lényeg gondolom.. látod, ma is emlékszem rá, pedig bő 20 v telt el azóta.

Nekem sem rosszindulatból mondta a srác, de nem is maradtunk együtt olyan sokáig, mint akartuk, és szerintem ma is azért szid, mi a francért léptem le, pedig szerettem, tényleg..

2014. aug. 14. 23:01
 37/41 A kérdező kommentje:
Igen értem ,hogy mire gondolsz. Szóval ,azt hiszi ,hogy lenézem ,azért ,mert lehet, hogy kevésbé tehetős. Ezt a két sport a vagyonossággal analógként van megítélve? Manapság már nem feltétlenül számít luxusnak ez a két sport, ráadásul Én sem vagyok olajmilliárdos :)
2014. aug. 14. 23:07
 38/41 anonim ***** válasza:
Csak szólok: az "én" személyes névmás nem nagybetűvel írandó. :D :D
2014. aug. 14. 23:14
 39/41 A kérdező kommentje:
29. Elnézést ,hogy csak most reagálok. Nem manipulatív, sem pedig általad leírt szándékok megvalósítása miatt tettem fel a kérdést. Az ismerkedést ,nem így kezdem ,hogy leírom , a ,, szent szöveget '' magamról , de nyilván ,amikor megkérdezi ,hogy miket szeretek csinálni, nem fogok hazudni neki, nem sok értelme lenne titkolni. A segítő szándékot a leendő hivatásom révén szoktam megemlíteni, mert meg szokták kérdezni ,hogy mi inspirált arra, hogy annak tanuljak ,aminek tanulok, és ez az igazság, ha mást mondanék, hazudnék.
2014. aug. 14. 23:19
 40/41 anonim ***** válasza:

:))

Az én fiatalabb koromban az volt, ma már persze jóval elérhetőbb, de azért az átlag nem jár lovagolni meg teniszezni.:)

Nem tudhatom, miért lépnek le, így hirtelen csak ilyenekre tudok gondolni, ahogy írtam: lehet nagyképűnek tűnsz, riasztó a pénz, mert vagy lenézést vagy túl nagy különbséget sejtet, lehet, hogy egyszerűen csak nincs jó szagod vagy a humorod béna, vagy túl hideg vagy vagy ezer más ok létezhet...:)

De az, ami 1000%, hogy önmagában az nem indok, mit szeretsz csinálni és rendes, másokkal törődő vagy, van ott még valami gebasz, erre mérget veszek.

2014. aug. 14. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!