Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nehezen ismerkedek, könnyebb...

Nehezen ismerkedek, könnyebb lesz idővel? 18/f

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eléggé nehezen tudok nekem tetsző lányokkal ismerkedni vagy csak simán beszélni. Nem tudok mit mondni nekik, hebegek-habogok és félek, hogy valami hülyeséget mondok. Így annak az esélye, hogy bármilyen nekem is tetsző lánnyal kialakuljon bármi erősen közelít a nullához... Szerintetek ez változhat az idővel vagy nekem kell megpróbálni változtatni valamit?

2014. júl. 18. 15:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Soha ne bízd az időre. A legnagyobb önbecsapás, mikor "majd idővel megoldódik".

Persze, ezt azért mondják, mert csak a hülye állna és várna.

Te cselekedj, változtass, és egy idő után, tényleg el fogsz érni egy más szintet.

2014. júl. 18. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem lesz, ha nem fejleszted a csajozási képességeidet.

TUDATOSAN kell megtanulnod, hogy mi a stílus, viselkedés, testbeszéd, mik azok a szavak amik leginkább vonzalmat keltenek a lányokban és tudatosan alkalmazni őket.

Idővel akkor megy majd könnyeben az ismerkedés, ha most elkezded a gyakorlást és akkor idővel majd meglátszanak az eredményei.

2014. júl. 18. 15:27
 3/5 Kerida ***** válasza:

Önmagától nem változik. Magától csak akkor ha már jártál, megdugtál párat és látod, hogy ők is csak emberek semmivel sem különbek mint a férfiak.

Mikor ezt belátod akkor már a hozzáállásod is olyan lesz.

2014. júl. 18. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én is ilyen vagyok.

Nem megy a kezdeményezés :/

Lehet lehetne rajta változtatni, de ahhoz bátorság is kell.

Interneten jobban megy a kezdeményezés, ott találtam meg a Párom :)

21/F

2014. júl. 18. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Tegyél ellene, és ismerkedj, barátkozz minél gyakrabban lányokkal. Mindenféle szituációban próbáld ki magad, legyél nyitott, és ne csak a neked tetsző lányoknál kezdeményezz. Ha pl ruhaboltban meglátsz egy szimpatikus lányt, menj oda és kérdezz tőle valamit az egyik ruhával kapcsolatban. Nem randira kell menni egyből, a lényeg, hogy szokd a helyzetet. Persze bulikban, vagy fesztiválon, stb van elég csaj, ott nyugodtan próbálkozhatsz mindenféle csajozási technikákkal is. És ha nem is jön össze a dolog, simán lehet, hogy nem is látod többet, így nem lesz ciki. Szóval fel a fejjel, változtass kicsit a hozzáállásodon, merj kicsit bátrabban viselkedni, és jó lesz minden rövid időn belül :)
2014. júl. 22. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!