Ismerkedek egy ferfival. Miert hasznal mindig ilyen szavakat?
Figyelt kérdés
Oks. Ertem. Ennyi. Es ehhez hasonlok. Alig tud hozza szolni egy temahoz. De azt irja. Varja a vasarnapi randit. 2hete ismerkedunk. Az eletben is ilyen lesz?2014. jún. 27. 20:21
1/10 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Aki képtelen a kommunikációra, érdeklődésre, vélhetőleg mindegy hol csinálja.
2/10 anonim válasza:
lehet, hogy addigra ledoktorál magyar nyelvből :D
3/10 anonim válasza:
Lehet hogy túl sokat beszélsz (mint a csajok általában) és nem tud kibontakozni. Én is gyakran használom az "oks" és az "értem" szavakat.
4/10 anonim válasza:
lehetséges de azért várd meg azt a randit és utána döntsd el mi legyen:)
5/10 anonim válasza:
túl sok érdeklődést akkor nem mutat irányodba..
ha gondolod még várj vele, de ha nem is lehet vele beszélni később se, akkor én nem akarnék vele annyira találkozni... :D
6/10 A kérdező kommentje:
Pont hogy keveset irok neki. Hogy ne erezze azt. De en mar kezdem unni. Kerdez valaszolok es utana lezarja. Majd nema csend.
2014. jún. 27. 20:25
7/10 anonim válasza:
Jaja várd meg a randit. Majd kiderül.
Amúgy én is akkor írok ennyit, amikor a csaj csak "hatyatya hatyatya hatyatya", én meg "baaaaazeg erre mit írjak...?"
"Értem."
De csak nem valami vadidegen. Ha van közös ismerős, akkor érdeklődhetsz utána, hogy milyen :D
Szóval várd ki a végét.
8/10 anonim válasza:
Na nekem meg csak ennyit válaszol akivel ismerkedek... :-)
erre mit válaszoljak? Amúgy meg mondja mindig,hogy mesélj,mesélj és ez a válasz...:-) attól tartok életben is ilyen.
9/10 anonim válasza:
aha,oks értem. hát nagyjából ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!