Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha ismerkedek valakivel miért...

Ha ismerkedek valakivel miért van az, hogy közben ugyanúgy mással is ismerkedik és 'jeleket' küld, mint nekem? Ez mindig így van vagy csak én vagyok rossz helyen?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,akivel ismerkedek.Elég rég láttuk egymást, de nekem már azóta tetszik titokban.Kiderült,hogy én is neki, már régebb óta próbálta rászánni magát,hogy valahogyan kapcsolatba kerüljünk,igaz még csak neten keresztül beszéltünk,de úgy látszik alakulgat valami.

Közben meg látom,hogy más lány lánnyal is ugyanígy van.Pl hozzászól egy képemhez, de ugyanakkor annak a másiknak is.

Ha az a lány az ő képéhez ír,ő küld vissza puszit meg ilyenek.

Nem tudom mások hogy vannak vele, de én annak írok puszit,akit élőben is szívesen megpuszilnék.Vagy ha alakul valakivel akkor nem flörtölök közben mással is .Ettől kicsit elment a kedvem. Ez olyan hogy "ha egyikkel majd nem jönne össze,jó lesz a másik is"gondolkodás,vagy ez normális és csak az én felfogásom 'rossz'a dolgokról?

Kérlek ne ízt írjátok,hogy miért kell facebookon ennyit lógni meg hasonlóak, a távolság miatt eddig csak itt tartottuk a kapcsolatot,de szerintem ez is jelent valamit.

Vagy túl hülye vagyok,és ahogyan én képzelek el ismerkedést nincs is...?18l

2014. júl. 16. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy alakul valami köztetek? Megbeszéltetek valamit konkrétan?
2014. júl. 16. 17:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,találkát, és közben meg ír olyanokat,hogy jól nézek ki meg szívesen velem lenne már...
2014. júl. 16. 18:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Na jó k..urvára nem értem a nőket ...:D ha másokkal egyáltalán nem ismerkedünk akkor nem leszünk vonzóak. ha ismerkedünk meg az a baj. -.-
2014. júl. 16. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!