Szerintetek ez nagyon rossz?
15 éves lány vagyok. Nem használok semmilyen sminket csak időnként a szemem alá púdert mert elég táskás a szemem és amúgy úgy néznék ki mint egy élő-halott. Nem öltözök kihívóan, igazából sokan azt mondják hogy néha öregesen is mivel anyukámmal néha egymás ruháit hordjuk.
Mégis, ezek ellenére gyakran néznek idősebben. Olyan is előfordult hogy amikor még csak 11 éves voltam akkor 16-17-nek néztek. Volt olyan hogy azt hitték hogy a 20 éves testvéremmel ikrek vagyunk.
Lehetséges hogy tényleg ilyen öregesen öltözködöm? Vagy lehet hogy csak idősebbnek nézek ki a koromnál. Az igaz hogy sokkal értelmesebb és bölcsebb vagyok a korosztályomnál (ezt nem nagyképűségből mondom) szóval lehet a viselkedésem is közrejátszik.
Nektek mi a véleményetek?
Ha a szöveget bárki végigolvassa, azt láthatja hogy megfelel egy 15 éves lány gondolkozásának...Ha 20 évesnek néznek az nem azt jelenti hogy öregnek néznek... Hanem amit a végén írtál hogy idősebbnek a korodnál.. nem ugyan az...
Tölts fel képet és kérdezd meg az embereket hogy hány évesnek nézel ki...
A húgom most lett 15 éves és simán nézik 18 év körülinek általában. Szerintem ez nem ritka a lányoknál.
Nézz meg például középiskolai osztályképeket, amin egykorú fiúk és lányok vannak. A fiúk legtöbbje nagyon kisfiúsan néz ki, általában a valódi kora körüli vagy alatti kinézettel. A lányok többségét pedig inkább a saját koruk fölé tippelnéd, sokkal nagyobb arányban mint a fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!