Etikátlan, ha elkezdek más sráccal találkozgatni, ha nem lép a srác akivel ismerkedek?
Röviden: Petit évek óta ismerem, de 4-5 hete elkezdett közeledni felém. Eleinte úgy tűnt, hajt rám, mostanában viszont mintha lejjebb adott volna a lelkesedése, már nem tudom eldönteni, h barátként közeledik vagy többet akar, ugyanis nem lép semmit, csak flörtölgetünk, és majdnem minden nap rám ír facebookon, de ritkán találkozunk csak. Én pozitív visszajelzéseket küldtem felé, ha nagyon akarná, akkor már összejöttünk volna, de nem haladunk egyről a kettőre. Közben most megkérdezte egy srác (Géza), hogy lenne-e kedvem ismerkedni vele. Ő sem mondta konkrétan, hogy milyen célból (barátság v több), csak annyit, h meg szeretne ismerni. Etikátlan lenne elkezdeni vele is találkozgatni? Mindkettő srác bejön nekem.
19/L
Talán le kéne zárni az elsőt, légy határozott, és kérdezd meg mik az elképzelései , mit szeretne tőled, mit szeretne veled.
Próbál nagylány lenni.
Azt ha semleges vagy nemleges a válasz akkor ismerd meg a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!