Miért ennyire ellenszenves velem ez a srác?
Figyelt kérdés
Munka helyemen van egy új dolgozó kb 20-22 éves lehet Én már munkakörben dolgozok. tegnap mikor mentem fel az emeletre ott voltak fent elsőnek azt hittem hogy csak egy hozzátartozó köszöntem neki erre ő csak néz de nem köszön vissza. És ez így volt egésznap kettőt nem szólt hozzám csak nézet. ha ellenszenves vagyok számára vagy ha ellenkezőleg azért illene köszönni nem ? 18L2014. júl. 24. 10:18
1/5 A kérdező kommentje:
*más munka körben
2014. júl. 24. 10:18
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy nagyon el van szállva magától.Erről te nem tehetsz.Ha máskor is találkozol vele köszönj neki.Fő az udvariasság.Akkor is ha nem köszön vissza
4/5 A kérdező kommentje:
Helyesnek helyes azt nem tagadom de nagyon fent tartja az orrát ahogy észre vettem. Pedig nincsen jobb beosztásban mint Én. Van barátom nem ismerkedni akarok vele, csak ha már munkatársak vagyunk akkor ennyit kinyöghetne legalább szerintem.. mert akit utálok annak is köszönök a munkahelyemen és beszélek vele..
2014. júl. 24. 10:29
5/5 anonim válasza:
ezen nincs mit szépíteni bunkó. köszönj máskor is hadd érezze hogy neki is kellene csinálni "valamit"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!