Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek rólam? Ismerkednétek velem :D?

Figyelt kérdés

Általában vidám, humoros srác vagyok. de néha kicsit borulátó tudok lenni sajnos :D . Szeretek reggeltől estig a haverjaimmal lógni, játszani a gépen (főként horror játékokkal esténként) a haverok társaságában. Szeretek a haverjaimmal mindenféle régi, elhagyatott helyekre bemenni (Tudom hogy ez nem éppen legális, deeee pont ez az izgi benne :D ). Ezen kívül szeretem az állatokat, van is egy kutyám amit szeretek sétálni vinnie estefelé a haverokkal. Szeret jó történetű filmeket és sorozatokat nézni is.

Szeretek néha bulikba járni de nem túl sűrűn. De ha bulizok akkor iszok is elég rendesen, de szerintem nincs semmi kivetnivaló abban ha egy ember néha be is rúg :D . Dohányzom is mér kb 1 éve :D . Most lehet hogy azt hiszik sokan hogy én tipikus "menő gyereknek" tartom magam . De aki ezt hiszi, az súlyosan téved. Én úgy gondolom hogy arról kell hogy szóljon az életünk hogy olyanokat csinálunk amit élvezünk Mert szerintem ki kell élvezni az életet amég az életünk legjobb szakaszát éljük ( ami szerintem 13-tol 25 éves korig terjed év :D ).

Na de azért nekem is vannak szar napjaim :D főleg akkor maikor a haverokkal nem tudunk együtt lenni meg semmi mást sem tudok nagyon csinálni :D. Nemrég egy ilyen napon jutott eszembe hogy mostmár igazán szükség lenne egy hozzám hasonló életfelfogású csajszira magam mellé :D. Tudom hogy sokan azt mondják hogy "rengeteg ilyen csaj van manapság" na de kedves emberek én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom :D !! Nézek is sokszor ha egy nagyobb társaságban/buliban vagyok és beszélgetek lányokkal és azt veszem észre hogy eddig alig találkoztam ilyen csajjal, és ha találkoztam is akkor az illető csajszi már foglalt volt :/ :D .

Szóval most hajtó vadászatot indítottam mert már nagyon kéne egy ilyen barátnő :D . És mivelhogy van Gyakori Kérdések profilom, ezért itt is megpróbálom. Bár szinte teljesen biztos vagyok benne hogy merő idő és erő pocsékolás volt le írni ezt az átkozottúl hosszú szöveget (Na tessék kedves emberek itt az az átkozott ború látásom :D ). De azért ennyit megér, ha már ekkora erővel dogozok a "találjuk meg az álom barátnőt" témán :D .

Szóval ha esetleg lenne itt hozzám hasonló életfelfogású vagy olyan csaj akinek bejönnek az ilyen srácok az írjon privibe vagy írja le komiba hogy írjak rá :D.

További szép estét! :)

2014. júl. 23. 21:17
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja és elnézést kérek ha becsúszott egykét helyes írási baki :D
2014. júl. 23. 21:19
 2/16 A kérdező kommentje:
Úhh basszus mennyi helyes írási hiba, ez de ciki :/ . Bocsi csak már fáradt vagyok az egész napi pörgés után és ilyenkor még írni sem tudok :D
2014. júl. 23. 21:21
 3/16 anonim ***** válasza:
senki sem fogja elolvasni.
2014. júl. 23. 21:22
 4/16 anonim ***** válasza:

Az hogy sok időt töltesz a haverokkal nálam nem egy jó pont.

De az hogy van egy kutyád amit sétálni hordasz az nagyon is jó :D az mégjobb ha van humorérzéked.

2014. júl. 23. 21:22
 5/16 anonim ***** válasza:
A 2. bekezdést még végig olvastam, de rohadtul unalmas gyerek lehetsz te.
2014. júl. 23. 21:24
 6/16 anonim ***** válasza:

Egy dolog amit elmond magáról.

Más dolog, ahogy igazából.

Harmadik dolog, hogy senki nem fogja elolvasni.

2014. júl. 23. 21:25
 7/16 anonim ***** válasza:

My own vélemény:

negatív:

Baráti kör, tömeg centrikus vagy, nem bírsz nyugton ülni a valagadon egy kicsit, ami nekem néha fontos lenne.

Dohányzol. Soha nem jönnék össze dohányos fickóval, már hánytam el magamat pusztán a látványától is, erősen undorodom tőle.

Berúgás. Ez csak akkor zavarna, ha rendszeres lenne, ill még alkalomadtán is, ha az illetővel egy fedél alatt élnék, csak hát ugye az egy idő, csak úgy mellékesen soroltam ide, tulajdonképpen amíg nem tudok róla, addig nem is fáj.

Illegális tevékenységek. - Had ne indokoljam meg.

Konkrétan nem veszed minimálisan se komolyan magadat, miközben most tartasz abban a korszakban, mikor megalapoznád a jövődet.

Nem, nem begyepesedett jó kislány vagyok, még csak nem is nő kategória, erősen nem, de azért egy kis tartás jó lenne a fiúkban...

Pozitívum:

Kutya, mint azt már előttem mondták.

Reális vagy 1-2 szempontból. Igen, itt feleslegesen tengeted az idődet.

Vettem a fáradságot, elolvastam, amit írtál és véleményt írtam a kérdésről, remélem nem veszed magadra. Mint már említettem, ez csupán a saját véleményem, amennyiben te máshogy gondolod (mert ugye személyesen nem ismerlek, nem akarlak elítélni, megítélni, csak pillanatnyi meglátások), annyiban legyen.

2014. júl. 23. 21:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Kedves hetedik. Köszönöm hogy civilizáltan és nem sértő módon mondtad el a véleményedet!:)
2014. júl. 23. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

1. itt azt írsz, amit akarsz.

2. a cigi nálam nagyon rossz pont. Ha dohányzik valaki akkor valami ritkahelyes, belülről nagyon értékes embernek kell lennie, hogy egyártalán ismerkedjünk! (smárolás=kinyalom a hamutartót :/)

3. a második bekezdésnél abbahagytam mert nem fontos infó,/ egy kalap szar érdekesen közvetítve, hanem egy unalmas monológ.

17/l

2014. júl. 23. 21:52
 10/16 anonim ***** válasza:
korodat csak én nem olvastam?
2014. júl. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!