Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 21-30év körüli lányok Ti...

21-30év körüli lányok Ti ismerkednétek egy 21éves pasival?

Figyelt kérdés

Ismerkedés,barátkozás,vagy csak egy jó beszélgetés szempontjából.

Mennyi az esélye,hogy esetleg több is kialakuljon? (ez mindig is érdekelt)

Kapcsolat szempontjából tettem fel ezt a kérdést,és nem egy éjszakás/és vagy futó kaland miatt. Ha pici baba/gyerek van,az nem akadály. :)

Írjatok privátban,ha úgy érzitek.:)

2014. júl. 19. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:

jaj,,, ez először is elkeseredetten hangzik. Mi az esélye hogy több is kialakuljon, kapcsolat szempontjából írok, óhh baba van nem baj, ez meg az van nem baj, CSAK GYERE MÁR ÖSSZE VELEM,

21 évesen amúgy mit akarsz te egy gyerekes anyukától pl? mondjuk mindegy csak, mondom, pont ettől hangzik hát,, furán.

2014. júl. 19. 10:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Tőled keresedtem el,hogy ennyire gyenge felfogású vagy. ..

Gondolkozz,értelmezd amit olvastál!-ha nem megy. .kímélj!!

A mai világban 17-20évesen pottyan ki az első baba sok esetben,és ezzel egyetemben sajnos apuka nélkül is maradnak.

Azért írtam oda,mert nagyon sok lány pont ez miatt tartja kínosnak az ismerkést.

2014. júl. 19. 11:04
 3/4 anonim ***** válasza:

jaj jó oké. Akkor elnézést gáláns lovag úr, amiért megkérdeztem mit akarhat egy alig 20 éves fiú egy 30 éves gyerekes nőtől.

De többé nem akadályozlak hősies tettedben hogy meg mentsd szegény rászoruló (főleg a 16-18 éves közötti GYEREKES) kimozdulni se merő hölgyeket a fogságukból.

Ezzel a kérdéssel most végre esélyt adtál nekik, hogy ők is tudjanak ismerkedni. Elnézést hogy beleavatkoztam.

2014. júl. 19. 11:06
 4/4 A kérdező kommentje:
-.-
2014. júl. 19. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!