Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti ismerkednétek olyan 30...

Ti ismerkednétek olyan 30 éves pasival, akinek nincs jogosítványa, autója és nem is akar?

Figyelt kérdés
2014. júl. 10. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2014. júl. 10. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
A lányok a külsőségekre hajtanak, így nyilván nem érdekled őket...
2014. júl. 10. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ezek mellé jó, kedves, normális ember és helyén van a szíve, akkor igen.
2014. júl. 10. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem,mivel van jogsim,autóm és én is 30-as pasi vagyok, inkább fiatalabb csajokkal.
2014. júl. 10. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne senkim, akkor igen, miért ne. 30N
2014. júl. 10. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdés hogy hol lakik? Nagy városban ahol van tömegközlekedés vagy kisebb településen ahol max biciklivel lehet közlekedni és nagyobb bevásárlási lehetőség a szomszéd városban van.

Budapesten lakunk barátommal. Egyikünknek sincs se jogsija, se kocsija így ugyebár és nem is tervezzük mostanság, mert el vagyunk nélküle. Itt nincsenek olyan távolságok, amik tömegközlekedés mellett teljesíthetetlenek lennének.

24 N

2014. júl. 11. 21:16
 7/7 anonim válasza:

nekem van jogsim,de pasim nincs. Ismerkedni?? miért ne!! egy kis huncutkodás mindig jól jön;) de hosszútávú kapcsolat részemről kizárt,mert nem vagyok sofőr. ..:D

Állj neki a jogsinak,de nyugodtan írhatnál is,ha csak egy pici hiányzik :3

27/N

2014. júl. 19. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!