Ezt az idézetet olvastam valaki facebook falán. Nem szánalmasak az ilyen emberek? Akik esetében minden tettükről ordít hogy ki akarnak tűnni. Ismerkednétek ilyen emberekkel, akár barátként, akár párkapcsolat szintjén?
Én sem csípem ezeket az idézeteket amúgy. Nem háborodok fel rajtuk, tegyék ki, ha akarják, de én kicsit olyan önámításnak gondolom.
Nagy "kedvencem", amikor a hülye busta-féle utcánélekkeményvagyokmegbäszomazösszeskurvät. Közben meg facebookon éli le az életét, meg akkor volt utcagyerek, amikor kint focizott a többiekkel este 8-ig.
Magukat hitegetik ezzel azok, akiknek szär az életük, hogy igen, ők csinálják jól mert kilógnak a sorból.
Végülis ez is egy nézőpont, a nyomiságra amit nem tudnak levetkőzni így is lehet tekinteni, csak ezzel maguknak hazudoznak.
Ismerek 1-2 ilyet, de nem izgat olyan szinten hogy foglalkozzak az idézeteikkel, mert élőben nem tolják az arcomba és nem nagyon beszélek velük.
Mondjuk az is gáz, ilyen szinten törődni velük, hogy foglalkozni azzal miket írnak ki.
Írják csak, aztán kit érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!