Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ezt az idézetet olvastam...

Ezt az idézetet olvastam valaki facebook falán. Nem szánalmasak az ilyen emberek? Akik esetében minden tettükről ordít hogy ki akarnak tűnni. Ismerkednétek ilyen emberekkel, akár barátként, akár párkapcsolat szintjén?

Figyelt kérdés
" a bukásokból születnek a legnagyobb győzelmek. A bukások ébresztenek rá arra, hogy van még valami, amit tanulnod kell. A bukás a legjobb edzés - hiszen abból fel kell állni és a lehető legjobb módon kijönni. A kérdés, hogy bevállalod-e az edzést, vagy sajnáltatod magad egy életen át? Utóbbi is egy megoldás, csak unalmas. Túl sokan csinálják. Lógj ki a tömegből, tudd, hogy mit akarsz, botránkoztass meg, legyél különc. "
2014. jan. 23. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szép is lenne, ha mindenkinek a facebook falán ugyanaz az idézet lenne... Mit különcködnek?
2014. jan. 23. 14:59
 12/13 anonim ***** válasza:

Az idézet utolsó mondatának semmi köze az elejéhez. Biztos Oravecz Nóra művésznő írta:D

Hacsak nem arra gondol, hogy azzal botránkoztatod meg a népet, hogy összeszeded magad a vereség után. De ez így elég nyakatekert.

Egy ilyen idézet alapján nem vonnék le olyan következtetést, hogy az illető mindenáron ki akar lógni a tömegből. Lehet, hogy szánalmasak az olyan emberek, akik minden tettükkel ki akarnak tűnni, de szerintem az sem kevésbé szánalmas ha valaki két mondatból ítéletet mond egy emberről. Most nem feltétlenül rád gondolok, mert feltételezem ismered azt a lányt akiről beszélsz.

Szerény véleményem szerint nem lesz szánalmas valaki attól, hogy ki akar tűnni a tömegből, a túlzott exhibicionizmus azonban számomra sem pozitív jellemvonás.

2014. jan. 23. 17:30
 13/13 A kérdező kommentje:

Úgy komolyabban nem ismerem, de az üzenőfalán mindig ilyesmi idézetek vannak és tudom róla hogy exhibicionista. Pedig mondom, nagyon jól néz ki a csaj, nem értem miért kell ennyire görcsösen feltűnősködnie, amikor amúgy is mindenki észrevenné.

Szerintem mindenki aki ki akar tűnni a tömegből szánalmas. Mert ez azt jelenti hogy kevesebbnek érzi magát másoknál, ezért szeretne kitűnni, hogy többnek érezhesse magát. Ugyanakkor viszont az ilyen emberek nárcisztikusak is, ami szintén nem egy vonzó tulajdonság.

2014. jan. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!