Hogy a fenében lehetek ekkora lúzer, hogy 40-esként sem megy az ismerkedés?
Hello! Gyakorlatilag nem vagyok válogatós, inkább figylek a jelekre, a "közös rezdülésekre". Engem nem zavarna, ha fiatalabb, ha idősebb (kicsit), ha van gyereke ha nem, az s mindegy lenne. Küllemmel is úgy vagyok, hogy nem a miss world-ök között "keresgélek", hanem egyfajta "x"-faktort, azt, amikor az ember néhány szemkontakt után érzi, hogy nem közömbös a hölgynek és belül érzem, hogy ő sem közömbös nekem. De semmiféle elvárásom, kritériumom nincs.
Ennek ellenére nem jön össze, meg egy-két elég rossz élményt is szereztem lepattintásokkal. Tényleg rombolja az önbizalmat. Az ilyen "az idő előrehaladtával egyre nehezebb lesz" meg tiszta olyan, mintha versenyezni kellene az idővel. Namost szerintem görcsből, rágörcsölésből, mesterkélten pláne nem fog menni. Az összes korábbi kapcsolatom is váratlanul és spontán jött, nem tudatos keresésből.
Sajnos nincs bevalt recept. Nekem van egy 37 eves extracsinos, okos tobb diplomas baratnom, akinek meg sosem volt 3 evnel hosszabb kapcsolata, pedig szeretne...
Habar nala az elvarasokkal van gond, mert meg mindig a feher lora var..
Ti miről beszéltek okosok? 40-es nő akik mindent megtennének hogy normális pasijuk legyen annyi van mint a nyúlsz@r, csak becsukod a szemed, benyulsz a tömegbe és kiveszel egyet (vagy kettőt).
Ráadásul még a gyerek sem akadály, te ezeknél a nőknél olyan vagy mint tinilánynál Justin Bieber. Persze, csak akkor ha minden okés veled...
Hogy minden okés-e velem, no itt tudnak kételyeim keletkezni.
Holott "papíron", mechanikusan igen. Igazából a külsőmmel nincs baj, tudok társalogni, nem is vagyok egy földbuta fickó, szinte minden témához hozzá tudok szólni, sőt, szeretek is emberek közé menni, beszélgetni, társaságban lenni.
Viszont abból gondolom, hogy valami nem stimmelhet velem, hogy régebben sem ment olyan gyorsan a "becsajozás", ellenben az összes kapcsolatom spontán és váratlanul jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!