Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy a fenében lehetek ekkora...

Hogy a fenében lehetek ekkora lúzer, hogy 40-esként sem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
40 éves férfi vagyok. A környezetem szerint nem vagyok egy elcseszettül ronda pasi, sőt az alkatom, megjelenesémen teljesen normális. Nincs gyerekem, nem voltam házas, de hosszú párkapcsolataim voltak. Tehát nem vagyok egy csapongó. Egy éve viszont nem találok párt/barátnőt. Elhagyott a párom tizenév után, aztán hosszú gyászidőszak, stb, de már rohadtul unom az egyedüllétet. És nem tudom milyen erő blokkolja az ismerkedési képességeimet? Holott nem vagyok zárkózott, szeretek kapcsolatokat teremteni. Tényleg nagyon frusztrál és olyan értéktelen, sikertelen embernek érzem magam emiatt. (Kérek mindenkit, hogy segítő vagy építő kritikákat írjon, a megalázó, orrbaverő, lekezelő megjegyzések nem szolgáljak senki érdekeit - köszönöm)

2014. jan. 22. 06:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

A "becsajozas" senkinek se megy, akirol nem ordit messzirol hogy toronymagasan veri az atlagot (tarsadalmi szintben).

Szoval maradj csak a spontaneitasnal, az szokott mukodni.

Ne a kapcsolaton gorcsolj, 40 evesen mar van valamennyi kiepitett egzisztenciad, allasod, stb, elobbutobb ugyis akad olyan no aki szivesen beleulne a keszbe...

2014. jan. 22. 08:54
 12/25 anonim ***** válasza:
40%

„Sajnos nincs bevalt recept. Nekem van egy 37 eves extracsinos, okos tobb diplomas baratnom, akinek meg sosem volt 3 evnel hosszabb kapcsolata, pedig szeretne...

Habar nala az elvarasokkal van gond, mert meg mindig a feher lora var..”

:D

meg is válaszoltad,h miért van az. a kulcsszó:elvárások. egy mai áltagos fiatal nők úgy 30 éves koráig felfuvalkodottan válogathat a az alfahímek és „jópasyk” között, utána viszont már nem nagyon, mert egy 35-40 éves „felsőkategóriás” jóképű határozott férfi inkább a huszonéves nőkre hajt, mivel sokkal jobban néznek, és valljuk be, sokszor egy többdiplomás nő sem értelmesebb, max. többet magolt. az olyan nőt, ki 30-40 között is helyespasiiiikat és bredpitteket várm, és nem hajlandó lejjebb adni az igényeiből – mondjuk egy átlagos, kedves férfival szóbaállni- azt bizony pofánvágja keményen az élet.

2014. jan. 22. 08:58
 13/25 anonim ***** válasza:

Ez butaság, hogy a kor előrehaladtával egyre nehezebb. Apám 57 évesen 2 hónapon belül talált barátnőt, sőt többet is, akinek tetszett volna. Pedig kifejezetten zárkózott ember, aki egy nő mellett élt le 35 évet.

Szóval szerintem nem a kor számít, sőt. Az idősebbek között egyre több az elvált, sőt akár már özvegy nő is.

Sokan maradnak egyedül.

Hogy mégis mi a hiba azt nem tudom, de ne ezzel áltasd magad. Talán rossz helyen keresgélsz, vagy nem megfelelőek az igényeid.

2014. jan. 22. 09:03
 14/25 anonim ***** válasza:

"Tényleg nagyon frusztrál és olyan értéktelen, sikertelen embernek érzem magam emiatt."

Lehet,h ez a probléma. ha te sikertelennek érzed magad, akkor az látszik is rajtad, ezt a nők észreveszik. tehát akkor úgy tűnik nekem,h átlagos kinézetű vagy, és értelmesnek tűnsz. sztem egyébként egyszerű a válasz: a nőket a határozott, rosszfiús férfiak vonzzák, még ha nem is vallják be. 30on felül meg jön a másik a pénz. a összhatás lehet,h túlságosan kedvesfiús, ezért a barátzónába raknak, és mivel nem vagy nagyon jóképű, se gazdag, ezért nem akarnak tőled semmit. és igen, ebben az országban konkrétan minden átlagos libának extra elvárásaik vannak a férfiak felé.

2014. jan. 22. 09:04
 15/25 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem lesz kapcsolatod. 35 körül megfordul a kocka, és a nők helyett a pasik lesznek kapósabbak.

Inkább csak lehet, hogy nem jó helyen keresgélsz. Egyáltalán hol ismerkedsz?

L

2014. jan. 22. 10:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Harminc felett kezdődik a háziasszonyosodás. 36 vagyok és férfi, de néha meglep hogy a velem egykorú nők sokszor mennyivel többnek néznek ki.
2014. jan. 22. 10:19
 17/25 anonim ***** válasza:
kondi terembe jársz? (csak egy tipp). Engem ott többször, néztek meg vagy szólítottak meg lányok, nők (normálisabbak) meg próbáltak velem ismerkedni. (pedig durván nem vagyok egy hegyomlás se és 0-24-ben feszítő action man se :))
2014. jan. 22. 10:58
 18/25 anonim ***** válasza:

Manapság egyszerűen lehetetlen ismerkedni.Már tizen-huszonévesek is az interneten próbálnak...de a sok idióta társkereső és csetoldal egy idő után szánalmas,unalmas és végtelenül kiábrándító.

Ha nincs egy alaptársaságod, nincs többféle és sok ismerősöd,akkor szinte lehetetlen anélkül, hogy ne egy vadidegennél kezdeményezz random módon.

Elárulod hány éves vagy és milyen magas? :D

2014. jan. 22. 10:59
 19/25 anonim ***** válasza:

"37 eves extracsinos, okos tobb diplomas baratnom, akinek meg sosem volt 3 evnel hosszabb kapcsolata, pedig szeretne...

Habar nala az elvarasokkal van gond, mert meg mindig a feher lora var.."

37 éves és okosnak mondod, miközben még mindig az álmaiban él, mint a kislányok.

2014. jan. 22. 11:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Jajj bocsi,féleolvastam..én azt hittem 40-es vagy, nem 40. éves kereken :)
2014. jan. 22. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!