Lányok! Ismerkednétek olyan pasival, aki arcra nem éppen jóképű? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ha nem olyan jóképű, de ápolt, jó megjelenésű, igényesen öltözködik, figyelmes, udvarias és tisztelet tudó?
Nekem valahogy ezek a pasik jönnek be.
Nektek mi a véleményetek?
16/L
2014. júl. 23. 14:57
1/20 anonim válasza:
Nekem pl semmi sem a véleményem.
3/20 anonim válasza:
ruhákat bárki vehet magának... elég gáz, ha azok miatt tetszik valaki
4/20 anonim válasza:
A nem jóképű neked meg nekem nem feltétlen jelenti ugyanazt. A külső számomra fontos, abban ragad meg valami ami felkelti az érdeklődésem és arra késztet hogy kíváncsivá váljak a férfire, ez sokminden lehet, nem feltétlen jóképűség.
De ha nem vonz akkor esélytelen a dolog :)
5/20 anonim válasza:
Sajnos ilyen lány nagyon kevés.
6/20 anonim válasza:
Összhatás a fontos. Külső- belső.
7/20 anonim válasza:
Persze, ismerkednék. Kivéve, ha kifejezetten taszít az arca, mert azért bizonyos szintű vonzalom kell. De ha neked az ilyen pasik jönnek be, akkor nyilván nem arról van szó, hogy szakít. :)
Két barátom volt eddig, egyik sem volt kifejezetten jóképű, de nekem akkor tetszettek. Vannak fontosabb dolgok.
8/20 anonim válasza:
Kérdező te jó sok privit fogsz most kapni. De nem tőlem.
9/20 anonim válasza:
15.03-as vagyok, *szakít helyet taszít, bocsi, :D
10/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdező kövér és csúnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!