Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok mi a véleményetek...

Lányok mi a véleményetek rólam? Ismerkednétek velem :D?

Figyelt kérdés

Általában vidám, humoros srác vagyok. de néha kicsit borulátó tudok lenni sajnos :D . Szeretek reggeltől estig a haverjaimmal lógni, játszani a gépen (főként horror játékokkal esténként) a haverok társaságában. Szeretek a haverjaimmal mindenféle régi, elhagyatott helyekre bemenni (Tudom hogy ez nem éppen legális, deeee pont ez az izgi benne :D ). Ezen kívül szeretem az állatokat, van is egy kutyám amit szeretek sétálni vinnie estefelé a haverokkal. Szeret jó történetű filmeket és sorozatokat nézni is.

Szeretek néha bulikba járni de nem túl sűrűn. De ha bulizok akkor iszok is elég rendesen, de szerintem nincs semmi kivetnivaló abban ha egy ember néha be is rúg :D . Dohányzom is mér kb 1 éve :D . Most lehet hogy azt hiszik sokan hogy én tipikus "menő gyereknek" tartom magam . De aki ezt hiszi, az súlyosan téved. Én úgy gondolom hogy arról kell hogy szóljon az életünk hogy olyanokat csinálunk amit élvezünk Mert szerintem ki kell élvezni az életet amég az életünk legjobb szakaszát éljük ( ami szerintem 13-tol 25 éves korig terjed év :D ).

Na de azért nekem is vannak szar napjaim :D főleg akkor maikor a haverokkal nem tudunk együtt lenni meg semmi mást sem tudok nagyon csinálni :D. Nemrég egy ilyen napon jutott eszembe hogy mostmár igazán szükség lenne egy hozzám hasonló életfelfogású csajszira magam mellé :D. Tudom hogy sokan azt mondják hogy "rengeteg ilyen csaj van manapság" na de kedves emberek én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom :D !! Nézek is sokszor ha egy nagyobb társaságban/buliban vagyok és beszélgetek lányokkal és azt veszem észre hogy eddig alig találkoztam ilyen csajjal, és ha találkoztam is akkor az illető csajszi már foglalt volt :/ :D .

Szóval most hajtó vadászatot indítottam mert már nagyon kéne egy ilyen barátnő :D . És mivelhogy van Gyakori Kérdések profilom, ezért itt is megpróbálom. Bár szinte teljesen biztos vagyok benne hogy merő idő és erő pocsékolás volt le írni ezt az átkozottúl hosszú szöveget (Na tessék kedves emberek itt az az átkozott ború látásom :D ). De azért ennyit megér, ha már ekkora erővel dogozok a "találjuk meg az álom barátnőt" témán :D .

Szóval ha esetleg lenne itt hozzám hasonló életfelfogású vagy olyan csaj akinek bejönnek az ilyen srácok az írjon privibe vagy írja le komiba hogy írjak rá :D.

További szép estét! :)

2014. júl. 23. 21:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát kilences, szerintem fontos infó. Mert ott áll benne hogy mi az élet felfogásom (annak élek amit élvezek....stb). Deee, kinek mi... ahogy érzed.
2014. júl. 23. 21:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazad van tényleg el kellett volna olvasnom a többit is.

" haverokkal nem tudunk együtt lenni meg

semmi mást sem tudok nagyon csinálni :D.

Nemrég egy ilyen napon jutott eszembe hogy

mostmár igazán szükség lenne egy hozzám

hasonló életfelfogású csajszira magam

mellé"

A haverok mellett eszedbe jutna? (nem bántásból kérdezem)

" Szóval most hajtó vadászatot indítottam

mert már nagyon kéne egy ilyen

barátnő "

" erővel dogozok a "találjuk meg az

álom barátnőt" témán "

Szerintem még ne akarj barátnőt. Nyílván olyan korban vagyunk, amikor érdeklődni kezdünk a másik nem iránt, de a barátaink még a legfontosabbak. És ez így jó. Összeegyeztetni a kettőt nehéz, ha egész nap a barátaiddal lógsz. Vagy keress olyan lányt akivel azonos a baráti körötök (Akit nyílván nem gyk-n találsz meg.).

+

Lehet a többi válaszolónak furcsa lesz, de én is szeretek elhagyatott helyeken lenni. ha ez egy magánterületen van, akkor ott van.

2014. júl. 23. 22:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Tizenkettediknek: A barátok mellett is eszembe jutott de nem annyiszor mert folyamatosan csináltunk valamit, és ez azért volt jó mert így nem mindig ezen járt az agyam, mint sokaknak a korosztályomból :D.

A másik dolog: Ha volna barátnőm, akkor természetesen úgy osztanám be az időt hogy sem őt sem a barátaim ne hanyagoljam el.

De egyrészt azért is keresek hozzám hasonló gondolkodású barátnőt mert azt szeretném ha jól kijönne a barátaimmal is és akkor talán tudnék vele és a barátaimmal is lenni egyszerre. Az lenne a legjobb. De ha ez nem menne akkor ahogy fentebb említettem, megosztanám az időmet.

2014. júl. 23. 22:16
 14/16 anonim ***** válasza:

megint én vagyok :)

Ha beüt a szerelem piszok nehéz lesz megosztani az idődet. Meg aztán mivan, ha neadjisten az egyik "csoport" többet akar belőled? Azért sok sikert hozzá! :)

2014. júl. 23. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Bár még mindig fogalmam sincs a korodról, az előttem szólókkal egyetértek. Ha ennyire ragaszkodsz a társasághoz nehéz lesz a lánynak. Főleg hogy csak arra kell hogy ha a haverok épp nem érnek rá ő legyen ott, hogy ne otthon üljél. Meg a cigi is taszító számomra. A kutyi jó pont. Összességében inkább nem... :/
2014. júl. 23. 23:12
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem csak azért kéne barátnő hogyha nincsenek haverok.... Csak az amikor a haverjaim nem érnek rá, az miatt jöttem rá hogy már nagyon kéne egy barátnő :D
2014. júl. 24. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!